Hammashoitajia Länsi-Uudellemaalle, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Hei hammashoitaja tai lähihoitaja, etsimme joukkoomme suun terveydenhuollon konkareita ja tulevaisuuden tähtiä Länsi-Uudenmaan alueelle. 

Millaisesta työstä on kyse?

Hammashoitajana toimit hammaslääkärin työparina sekä vuorollasi myös asiakaspalvelussa, ajanvarauksessa ja puhelinpalvelussa. Tarjoamamme työsuhteet vaihtelevat kestoltaan ja sijainniltaan asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Vaihtoehtoisia työskentelypaikkakuntia on tarjolla laajasti koko Länsi-Uudenmaan alueella. Kerro missä toivoisit työskennellä! 

  • Espoossa ja Kauniaisissa
  • Kirkkonummella, Inkoossa, Raaseporissa ja Hangossa
  • Lohjalla, Siuntiossa, Vihdissä sekä Karkkilassa

 

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Sen lisäksi, että olet koulutukseltasi hammashoitaja tai suun terveydenhuoltoon suuntautunut lähihoitaja olisi hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tärkeää meille on myös

  • Taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.
  • Aloitekyky ja vastuunkanto omasta työstä.
  • Into luoda myönteisiä ja mieleenpainuvia kohtaamisia.

Mikäli sinulla ei voimassa olevia LOVe SuuLOP -lääkelupia, voit suorittaa ne kauttamme ennen työn aloitusta.

Tarjoamme

Palkkaus tässä tehtävässä on 17,32 €/t tai 2823,65 €/kk työsuhteen kestosta riippuen + vuorolisät + lomakorvaus. Pihlajalinnalaisena pääset myös kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeille ja saat muun muassa laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Yli kuuden kuukauden työsuhteessa saat käyttöösi liikunta-, kultuuri- ja hyvinvointiedun.

Pihlajalinnassa olet osa ammattitaitoista ja ihmisläheistä työyhteisöä, jossa sinua kuullaan ja arvostetaan. Meillä pääset töihin turvalliseen, kannustavaan ja avoimeen työyhteisöön sekä kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon alan parhaiden ammattilaisten joukkoon. Isona työnantajana voimme tarjota sinulle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja urapolullesi myös jatkossa niin Pihlajalinnan omissa yksiköissä kuin ulkoisilla asiakkaillammekin. Kuuntelemme toiveitasi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja autamme sinua rakentamaan haaveidesi mukaisen työuran.

Kiinnostuitko? Hae helposti ilman cv:tä ja hakukirjettä. Halutessasi voit kysyä lisätietoja sähköpostitse hoitajarekry@pihlajalinna.fi tai puhelimitse 040 650 2986.

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut välittää julkiselle sektorille ja sisäisiin yksiköihin osaavaa ja ammattitaitoista hoitohenkilöstöä. Vuokrahoitajamme työskentelevät asiakkaidemme yksiköissä, mutta työsuhteessa Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta tarjota korkealaatuista palvelua niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. 

Puhelin: +358406502986
Sijainti: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Inkoo, Raasepori, Hanko, Lohja, Siuntio, Vihti, Karkkila
Logo

Hammashoitajia Länsi-Uudellemaalle, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!