Hammashoitajia Pirkanmaalle, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

 

Hei hammashoitaja,

 

toimintamme laajenee, joten tulisitko meille uudeksi työkaveriksi Pirkanmaalle? Etsimme joukkoomme suun terveydenhuoltoon suuntautuneita lähihoitajia tai aiemman vastaavan tutkinnon suorittaneita ammattilaisia.

Työskentelet asiakkaamme eri yksiköissä hoitaen kaiken ikäisiä asiakkaita toimien alasi asantuntijana. Kerro meille osaamisestasi ja työhön liittyvistä toiveistasi toiveistasi. 

Meillä saat tehdä sinulle merkityksellistä työtä kehittymismyönteisessä ja kannustavassa työilmapiirissä. Sinulle nimetään oma yhteyshenkilö, joka auttaa ja tukee sinua työsuhteesi aikana.

 

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Sen lisäksi, että olet koulutukseltasi suun terveydenhuoltoon suuntautunut lähihoitaja ja sinulla on tartuntatautilain mukainen soveltuvuus olisi hienoa, jos sinulla olisi aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Tärkeää meille on

  • Taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.
  • Aloitekyky ja vastuunkanto omasta työstä.
  • Into luoda myönteisiä ja mieleenpainuvia kohtaamisia.

Ilahdumme voimassa olevista lääkeluvista, mutta voit myös suorittaa ne kauttamme ennen työn aloitusta.

Tarjoamme

Palkkaus tässä tehtävässä on 19 €/t+ vuorolisät + lomakorvaus 9%, noudatemme Terveyspalvelualan Työehtosopimusta. Pihlajalinnalaisena pääset myös kuntoilemaan edulliseen hintaan Forever-kuntoklubeille ja saat muun muassa laajat työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Pihlajalinnassa olet osa ammattitaitoista ja ihmisläheistä työyhteisöä, jossa sinua kuullaan ja arvostetaan. Meillä pääset töihin turvalliseen, kannustavaan ja avoimeen työyhteisöön sekä kasvavaan ja kehittyvään organisaatioon alan parhaiden ammattilaisten joukkoon. Kuuntelemme toiveitasi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja autamme sinua rakentamaan haaveidesi mukaisen työuran.

Kiinnostuitko? Hae helposti ilman cv:tä ja hakukirjettä. Halutessasi voit kysyä lisätietoja sähköpostitse hoitajarekry@pihlajalinna.fi tai puhelimitse 040 650 2986.

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut välittää julkiselle sektorille ja sisäisiin yksiköihin osaavaa ja ammattitaitoista hoitohenkilöstöä. Vuokrahoitajamme työskentelevät asiakkaidemme yksiköissä, mutta työsuhteessa Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta tarjota korkealaatuista palvelua niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. 

Puhelin: +358406502986
Sijainti: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi
Logo

Hammashoitajia Pirkanmaalle, Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!