Hammaslääkäri Seinäjoki

Hei, hammaslääkäri! 
Haemme Seinäjoelle virka-ajan ulkopuoliseen päivystykseen laillistettuja hammaslääkäreitä. 

Työajat ovat maanantaista torstaihin klo 16-21, perjantaisin sekä aattopäivinä klo 15-21. 
Viikonloppuisin sekä juhlapyhinä klo 10-21.

Toivomme kokemusta päivystämisestä sekä Lifecare järjestelmästä.
Järjestämme majoituksen tarvittaessa. 
 

Tervetuloa Coronarialaiseksi!
 

Otathan pikaisesti yhteyttä,

Jenna Vainio
040 185 3948
jenna.vainio@coronaria.fi

Olemme julkisen suun terveydenhuollon aktiivinen kumppani. Asiakkaita ovat kunnat, kaupungit, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit ja vankiterveydenhuolto.  Työllistämme noin 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa ympäri Suomen.

Meillä voit työskennellä pitkissä työsuhteissa tai lyhyemmissä sijaisuuksissa, omien elämäntilanteiden mukaan. Oman Coronarian yhteyshenkilön kanssa pääset suunnittelemaan sinulle sopivan mallin työskennellä meillä nyt ja mahdollisissa muuttuvissa elämäntilanteissa. Meillä voit yhdistää hyvin myös yksityisen ja julkisen sektorin työt – saman katon alla.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen, kokoaikainen

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, Professio ja Mectalent.

 

Logo

Hammaslääkäri Seinäjoki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!