Hammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikat tarjoavat yksityisen suun terveydenhuollon palveluja perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon asti. Coronaria Hammasklinikoita on jo lähes 20 ympäri Suomea ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta, sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti.

Hammaslääkäri

Haemme kokoaikaista ja osa-aikaisia hammaslääkäreitä Tampereen Hammasklinikalle.  Klinikka sijaitsee Tampereen keskustorilla keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tilat ovat vastaremontoidut sekä viihtyisät. Tampereen klinikalla on yhdeksän modernia hoitohuonetta kahdessa eri kerroksessa ja pystymme takaamaan täydet täyttöasteet ostopalvelun kautta sekä haluamme kasvattaa entisestään palvelutarjontaamme yksityispuolelle. Halutessasi mahdollisuuksia on myös hallinnollisiin työtehtäviin. Työajoissa olemme joustavia ja voit tehdä niin aamu- kuin iltavuoroa sekä myös lauantaisin työskentely on mahdollista. Jos tulet kauempaa on meillä mahdollisuus asuntoetuun.

Toivomme sinulta:

 • kahden vuoden työkokemusta laillistettuna hammaslääkärinä
 • hyvää suomen kielen taitoa
 • tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa

Mitä me annamme sinulle:

 • kilpailukykyisen palkan
 • joustavan työnantajan työaikojen suhteen
 • hyvät henkilöstöedut
 • kollegiaalisen tuen
 • koulutamme myös henkilökuntaamme

Voit olla työurasi alussa tai pitkään alalla työskennellyt osaaja. Pääasia, että haluat olla mukana meidän kasvutarinassamme. Osaksi tätä kasvua tarvitsemme sinua.

Meillä voit luoda monipuolisen työuran sekä olla oleellinen osa asiakkaiden kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Halutessasi voit toimia työsuhteisena tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Yrityksenä olemme tarpeeksi iso tarjotaksemme monipuolisia työmahdollisuuksia mutta tarpeeksi pieni ollaksemme ketterä muutoksille.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan Coronarian tarjoamista työmahdollisuuksista lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Kananen p. 040 61 57 926 nina.kananen(a)coronaria.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Tarjoamme

 • Lounasetu
 • Kulttuuri-ja liikuntaetu
 • Hammasetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Keskustori 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!