Vastaava hammaslääkäri

Olemme julkisen suun terveydenhuollon aktiivinen kumppani. Asiakkaita ovat kunnat, kaupungit, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit ja vankiterveydenhuolto.  Työllistämme noin 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa ympäri Suomen.

 

Meillä voit työskennellä pitkissä työsuhteissa tai lyhyemmissä sijaisuuksissa, omien elämäntilanteiden mukaan. Oman Coronarian yhteyshenkilön kanssa pääset suunnittelemaan sinulle sopivan mallin työskennellä meillä nyt ja mahdollisissa muuttuvissa elämäntilanteissa. Meillä voit yhdistää hyvin myös yksityisen ja julkisen sektorin työt – saman katon alla.

 

Taivalkosken kunta on luottanut Coronarian laatuun, ja hammashoitola on ollut ulkoistettuna Coronarialle vuodesta 2015.

 

Etsimme nyt energistä ja innostunutta täyslaillistettua vastaavaa hammaslääkäriä Taivalkoskelle 1.10 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aiempi kokemus vastaavan hammaslääkärin työstä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Potilastyön lisäksi olet mukana kehittämässä hammashoitolan toimintaa, osallistut toiminnan suunnitteluun ja olet mukana talouden suunnittelussa. Taivalkosken hammashoitola on pieni, kahden hammaslääkärin yksikkö, joten vastaavan työt tehdään normaalin potilastyön ohessa.

 

Tarjoamme sinulle:

 

- täysiaikaisen työsuhteen

- toimivan työympäristön

- pienen työyhteisön kotoisan tunnelman

- mukavat työkaverit

- kunnallisen toiminnan hyvät puolet, sekä yksityisen sektorin ketteryyden ja joustavuuden

- yksityisen sektorin hyvät työsuhde-edut

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yhteyspäällikkö Ilkka Tuomaala, 040 702 4051, ilkka.tuomaala (at) coronaria.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

 

Logo

Vastaava hammaslääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!