Hammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikat tarjoavat yksityisen suun terveydenhuollon palveluja perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon asti. Coronaria Hammasklinikoita on jo lähes 20 ympäri Suomea ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta, sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti.

HAMMASLÄÄKÄRI

kiinnostaisiko sinua tulla työskentelemään mukavaan työyhteisöön Hämeenlinnan ja Parolan hammasklinikalle? Hämeenlinnassa meillä on kattavat erikoishammaslääkäripalvelut ja Parolassa vakiintunut asiakaskunta. Haemme nyt vahvistusta molemmille klinikoille. Töitä voit tehdä joko osa- tai kokoaikaisesti ja olemme varsin joustavia työaikojen suhteen, mikä sinulle vain parhaiten sopii! 

Voit olla uran alkutaipaleella tai pitkään alalla työskennellyt osaaja. Pääasia, että haluat olla mukana meidän kasvutarinassamme. Haluamme kasvattaa entisestämme palvelutarjontaamme sekä tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista ja laadukasta hoitoa. Osaksi tätä kasvua tarvitsemme sinua.

Haluamme tukea sinua onnistumaan työssäsi, joten yhteistyössä rakennamme kalenterisi juuri sellaiseksi mikä edesauttaa onnistumistasi. Meillä voit luoda monipuolisen työuran sekä olla oleellinen osa asiakkaiden kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Halutessasi voit toimia työsuhteisena tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Yrityksenä olemme tarpeeksi iso tarjotaksemme monipuolisia työmahdollisuuksia mutta tarpeeksi pieni ollaksemme ketterä muutoksille. 

Tervetuloa mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön!

Ota rohkeasti yhteyttä minuun, niin jutellaan Coronarian tarjoamista työmahdollisuuksista lisää!

Nina Kananen, yhteyspäällikkö, 040 615 7926, nina.kananen(a)coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen tai kokoaikainen

Tarjoamme

  • Hammasetu
  • Lounasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 0406157926
Sijainti: Kasarmikatu 7
Logo

Hammaslääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!