Hammaslääkäri

Olemme julkisen suun terveydenhuollon aktiivinen kumppani. Asiakkaita ovat kunnat, kaupungit, kuntayhtymät, sairaanhoitopiirit ja vankiterveydenhuolto.  Työllistämme noin 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa ympäri Suomen.

Meillä voit työskennellä pitkissä työsuhteissa tai lyhyemmissä sijaisuuksissa, omien elämäntilanteiden mukaan. Oman Coronarian yhteyshenkilön kanssa pääset suunnittelemaan sinulle sopivan mallin työskennellä meillä nyt ja mahdollisissa muuttuvissa elämäntilanteissa. Meillä voit yhdistää hyvin myös yksityisen ja julkisen sektorin työt – saman katon alla.

Etsimme hammaslääkäriä virka-ajan ulkopuoliseen päivystykseen Kys yhteispäivystykseen Kuopiossa.

Arki-iltaisin klo 16:00 - 21:00 ollaan varalla puhelimen päässä, ja paikalle mennään ainoastaan tarvittaessa. Palkan luonnollisesti saa myös varallaolosta, vaikka puhelin ei soisi. Viikonloppuisin ja arkipyhinä on aktiivipäivystystä klo 7:45 - 16:00, sekä varallaoloa klo 16:00 - 21:00. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavuuden työssä. Vuorot voit tehdä, kun sinulle sopii ja myös yksittäiset vuorot onnistuvat.

Vaatimuksena on vähintään kahden vuoden työkokemus täyslaillistettuna hammaslääkärinä.

Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n  mukaista rokotussuojaa

Lisätietoja antaa yhteyspäällikkö Ilkka Tuomaala, 040 702 4051, ilkka.tuomaala(ät)coronaria.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: kuopio
Logo

Hammaslääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!