Hammaslääkäri

Coronaria Hammasklinikat tarjoavat yksityisen suun terveydenhuollon palveluja perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon asti. Coronaria Hammasklinikoita on jo lähes 20 ympäri Suomea ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta, sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti.

 

HAMMASLÄÄKÄRI

Sinä hammaslääkäri, olisitko kiinnostunut tulemaan osaksi huipputiimiämme? Etsimme hammaslääkäriä Kuusamon kolmen hoitohuoneen klinikallemme. Laitteistoa uusittu, skanneri, jyrsin ja mikroskooppi löytyy. Vakiintunut potilaskanta, joten sinun on helppo aloittaa työskentely. Majoitus järjestettävissä loppuviikoksi. Työaika voidaan sopia 16-25h/vko välille ilta- tai aamuvuoroon. Aloitus sopimuksen mukaan.

 

Voit olla vasta valmistunut tai pitkään alalla työskennellyt osaaja. Pääasia, että haluat olla mukana meidän kasvutarinassamme. Haluamme kasvattaa entisestämme palvelutarjontaamme sekä tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista ja laadukasta hoitoa. Osaksi tätä kasvua tarvitsemme sinua. Asiakaskuntamme on yksityispotilaita.

 

Haluamme tukea sinua onnistumaan työssäsi, joten yhteistyössä rakennamme kalenterisi juuri sellaiseksi mikä edesauttaa onnistumistasi. Meillä voit luoda monipuolisen työuran sekä olla oleellinen osa asiakkaiden kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Halutessasi voit toimia työsuhteisena tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Yrityksenä olemme tarpeeksi iso tarjotaksemme monipuolisia työmahdollisuuksia mutta tarpeeksi pieni ollaksemme ketterä muutoksille.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan Coronarian tarjoamista työmahdollisuuksista lisää!

Lisätietoja:

Ilkka Tuomaala, 040 702 4051 ja ilkka.tuomaala (ät) coronaria.fi

Coronaria

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Coronaria Hammasklinikka Oy

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Kirkkotie 23 A
Logo

Hammaslääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!