Hanke- ja työmaaviestinnän asiantuntija

Tule mukaan kertomaan työmaistamme ja hankkeistamme! GRK etsii nyt hanke- ja työmaaviestinnän asiantuntijaa.

GRK suunnittelee, rakentaa ja kunnossapitää teitä, väyliä, raiteita ja siltoja, jotta arki sujuu, ihmiset kohtaavat ja syntyy kestävämpi tulevaisuus.  GRK on yksi Suomen suurimmista infra-alan yrityksistä, ja Suomen lisäksi toimimme myös Ruotsissa ja Virossa. Me GRK:n viestinnässä toteutamme viestintää sekä konserni- että maayhtiötasolla.  

Nyt etsimme GRK Suomi Oy:n puolelle hanke- ja työmaaviestinnän ammattilaista. Meillä on Suomessa tällä hetkellä käynnissä lähes 90 työmaata. Viimeistelemme parhaillaan Kalasatamasta Pasilaan- ratikkahanketta, rakennamme Espoon kaupunkirataa ja Hailuotoon kiinteää maantieyhteyttä Oulun ja Hailuodon Huikun välille. Olemme mukana myös Turun ratikan suunnittelussa. Pidämme huolta päivittäin myös siitä, että junat pääsevät liikkumaan turvallisesti Uudellamaalla ja Lounais-Suomessa.

Teemme paljon ja työmme koskettaa lukuisten suomalaisten arkea päivittäin. Tämän vuoksi haluamme, että työmaidemme viestintä onnistuu mahdollisimman hyvin. Kaikista projekteista on paljon kerrottavaa, joten tarvitsemme joukkoon viestinnän ammattilaista.

Etsimmekin viestinnän osaajaa, jolla on kiinnostusta elää mukana työmaiden ja hankkeiden arjessa. Työmaa- ja hankeviestinnän ammattilaisen työtehtävät muuttuvat aina sen mukaan, mitä hankkeita meillä on meneillään. Jotkut suuremmat hankkeet saattavat viedä työajasta jopa puolet – välillä meillä on taas meneillään paljon pienempiä työmaita, joiden työmaaviestinnässä tarvitaan säännöllistä apua. Teemme töitä ympäri Suomen, joten yksi tehtävän tarkoituksesta on saada kaikille työmaille johdonmukainen viestintä ja näkyvyys, joka noudattaa GRK- konsernin brändi-ilmettä ja äänensävyä.

Työtehtävä vaatii säännöllistä matkustamista ja tietyissä hankkeissa mukana oleminen saattaa tarkoittaa muutaman päivän viikoittaista läsnäoloa hankkeen työtiloissa. Tällä hetkellä meillä on hankkeita käynnissä eri puolilla Suomea, kuten ratikan suunnittelua Turussa. Toinen työpisteesi voi sijaita Vantaan toimistollamme.

 

Tehtäviä:

 • sisällöntuotanto eri kanaviin, erityisesti sosiaaliseen mediaan
 • erilaisten viestintämateriaalien suunnittelu ja tuottaminen (työmaatiedotteet, hankesuunnitelmat)
 • rakennustyömaan visuaalisen ilmeen suunnittelu (kyltit, opasteet, aidat)
 • osallistuminen hankkeiden kilpailutus- ja tarjousvaiheisiin
 • työmaaviestinnän prosessin luominen ja kehitys Suomen yhtiössä

 

Edellytämme:

 • erittäin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • näkemystä siitä, mitä ja miten työmaan vaiheista kannattaa kertoa naapurustolle, käyttäjille ja muille tärkeille sidosryhmille
 • monipuolista viestintäkanavien tuntemusta ja erityisesti somen hallintaa
 • kokemusta teksteistä, visuaalisesta sisällöstä, kuvista ja videoista
 • erinomaista kirjoitustaitoa ja hyvää visuaalista silmää
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen
 • soveltuvaa korkeakoulutusta
 • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • plussaa taittokokemuksesta ja visualisoinneista

 

Mikäli kiinnostuit, haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.6.2024. Toimithan pikaisesti, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Riina Rantsi, +358 407258999, riina.rantsi@grk.fi, soittoajat: 17.6. klo 12–14 ja 18.6. klo 8–10.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, Kokoaikainen

Tarjoamme

 • Laaja työterveyshuolto
 • Sairaskuluvakuutus
 • Kattavat työhyvinvointiedut
 • Lasten harrastusten tukeminen.

GRK Suomi Oy

GRK on suomalainen rakennusalan konserni, johon kuuluvat emoyhtiö GRK Infra Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt GRK Suomi Oy Suomessa, GRK Sverige AB Ruotsissa sekä GRK Eesti AS Virossa. Konsernissamme työskentelee noin 1000 ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2023 oli 546 miljoonaa euroa. Toimintamme on arvojemme mukaista: Me kannamme vastuun, Me emme pelkää, Me emme jahkaile, Me emme vain käy töissä ja Me onnistumme yhdessä.

Ydinosaamiseen kuuluvat vaativien infrarakennushankkeiden toteutus, suurten hankkeiden projektinjohto sekä laaja-alainen radanrakennusosaaminen. Väylä-, taito- ympäristö- ja teollisuusrakentamisessa GRK tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Tutustu meihin osoitteessa www.grk.fi

Sähköposti: rekry@grk.fi
Sijainti: Jaakonkatu 2, Vantaa

Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme.

Logo

Hanke- ja työmaaviestinnän asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!