Hankeinsinööri Lehdon putkiremonttikohteisiin

Nyt etsimme hankeinsinööriä putkiremonttien pariin Vantaalle Tikkurilaan.

Tämä on juuri oikea paikka sinulle, jolla on rakennusalan kokemusta ja halua hioutua KVR-putkiremonttien superammattilaiseksi asiantuntevan ja lämminhenkisen tiimin sisällä yhdessä tehden ja kokeillen. Jos olet kiinnostunut ymmärtämään syvällisesti, kuinka hankekehitys, urakkaneuvottelut ja -sopimukset, toteutussuunnittelu sekä tuotanto yhdistetään tuloksekkaasti, juttelemme mielellämme kanssasi.

Millaisia olemme ja mitä teemme?
Olemme taloyhtiöiden putkiremonttien suurimpia ja kokeneimpia toimijoita. Olemme toteuttaneet linjasaneeraushankkeita omalla sitoutuneella henkilöstöllämme jo liki 20 vuoden ajan. Kehitämme putkiremonttialaa rohkeasti, voimakkaasti ja tuloksellisesti kokonaisvastuu urakkamallin suuntaan ja olemmekin alan edellärakentaja.   

Konseptimme tälle urakkamuodolle (KVR) on pitkälle kehittynyt. Markkinaosuus tällä urakkamuodolla on voimakkaassa kasvussa ja siksi etsimme sinua mukaan.

Yksikkömme hankeinsinöörinä toimenkuvasi on hyvin laaja. Tulet osallistumaan ja olemaan yhdistävä lenkki hankkeen eri vaiheissa hankekehityksestä tuotannon alkuun saakka. Tukenasi tässä sinulla on koko hanketiimin osaaminen sekä koko yrityksen ammattitaito ja kokemus dynaamisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä.

Miltä työelämäsi näyttäisi meillä?
Hankeinsinöörinämme työskentelet aidosti tiimissä, jossa voit tuoda oman luovuutesi esille. Ympärilläsi tulee olemaan vakiintunut porukka ihan tavallisia, mukavia ja asiantuntevia ihmisiä sekä terve ilmapiiri. Tiimissämme on tälle alalle poikkeuksellisen minimaalinen vaihtuvuus; osa porukasta on ollut talossa jo parikymmentä vuotta.

Vaikka kasvumme on vauhdikasta ja roolisi tulee olemaan hyvin tavoitteellinen, arkesi on meillä tasapainoista. Satunnaisten arki-iltoihin sijoittuvien kokousten ohella työaikasi on hyvin joustava, joten muullekin elämälle jää hyvin tilaa.

Työnkuvaasi sisältyy mm. hankesuunnittelun koordinointia, urakoiden ennakkohinnoittelua, urakkasopimusten laadintaa ja luonnossuunnittelua sekä suunnitellun hankkeen yhteensovittamista tuotannon kanssa.

Työpäiväsi rullaavat eteenpäin jouhevasti ja rennolla otteella. Apunasi tässä toimivat vakiintuneet prosessimme, joiden avulla voimme pitää kiinni mm. asiakkaalle toimitettavasta laadusta.

Eniten tulet oppimaan monialaisen porukan kanssa työskennellen. Toivomme, että tietojenkäsittely- ja suunnitteluohjelmistojen käyttö on sinulle jo nyt luontevaa mutta pääset myös osallistumaan tehtäviin, jotka syventävät osaamistasi entisestään. Toivomme, että tuot myös oma-aloitteisen asenteesi ja rohkeutesi tiimin, konseptin ja itsesi kehittämiseen.

Ok, haluaisin kuulla lisää!
Jos haluat kuulla lisätietoja tehtävästä, ota yhteys suunnittelupäällikkö Timo Turuseen p. 040 7710 190 tai sähköpostitse timo.turunen@lehto.fi.

Jos olet jo vakuuttunut, että tehtävä on sinua varten, kuulisimme sinusta mieluiten vapaamuotoisella hakemuksella oheisen linkin kautta. Sen lähettää kätevästi noin 5 minuutissa. Lisääthän myös palkkatoiveesi. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksella ja vastaamme kaikille hakijoille viimeistään 7 päivää hakuajan päätyttyä.

Hankeinsinöörin tehtävässä pääset aloittamaan heti, kun sinulle sopii.

Tutustu tarkemmin!

Mikä on TST-putkiremontti? Tutustu myös tuleviin kollegoihisi: https://lehto.fi/putkiremontit

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 771 0190
Sähköposti: timo.turunen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!