Hankekehityksen assistentti

Etsimme määräaikaista HANKEKEHITYKSEN ASSISTENTTIA osa-aikaiseen tehtävään vahvistamaan hankekehitystämme.  

Hankekehityksemme tekee maanhankintaa, kehittää olemassa olevaa tonttivarantoa ja hallinnoi maavarantoa. Arjen työssä muun muassa tutkimme maanhankinnan aihioita, ohjaamme asuntohankkeiden asemakaavoitusta sekä teemme transaktioita, maavarantoomme liittyviä monipuolisia hallinnollisia tehtäviä ja selvityksiä. Käytössämme on ArcGis-ohjelmisto, jonka ylläpito ja käytännön kehittäminen ovat keskeisiä työtehtäviäsi.  

Tehtävä sopii parhaiten opinnoissaan vähintään puoliväliin edenneelle kiinteistötalouden tai -tekniikan opiskelijalle, jolla on kiinnostusta laaja-alaisiin tehtäviin ja niissä kehittymiseen. Arvostamme oma-aloitteista, aktiivista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että voit työskennellä osa-aikaisena lukukausien aikana, jolloin viikoittainen tuntimäärä on sovittavissa. Kesän ajaksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä täysipäiväisesti. 

Työparinasti toimii hankekehitysjohtajamme, joka antaa sinulle kattavan perehdytyksen tehtävääsi. Pienessä tiimissä sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja pääset tekemään aidosti vaikuttavaa työtä. Tarjoamme sinulle tutkitusti hyvän työpaikan, erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan vastuulliseen kiinteistöliiketoimintaan. Työyhteisömme on ihmisläheinen ja panostamme aidosti henkilöstömme hyvinvointiin. Tuemme sekä kannustamme henkilöstöämme kehittymään ja uskomme, että siten luomme myös arvoa asiakkaillemme.  

Saat käyttöösi kattavat henkilöstöetumme, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon, vakuutukset sekä kulttuuri- ja liikunta/hierontaedun. Etuihimme kuuluvat myös työsuhdematkapyörä, toimitilojemme kuntosali sekä loma-asuntomme Siuntiossa. Tarjoamme joustavan työajan, mahdollisuuden hybridityöhön sekä uudistuneet toimitilat Espoon Tapiolassa.   
 
Kutsumme sinut luomaan innostavaa yrityskulttuuria kanssamme. Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme asuntosaatio.fi.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 11.12.2022 mennessä. Huomioithan, että kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana. Toivomme, että voit aloittaa työt tammikuussa, määräaikainen tehtävä kestää vuoden 2023 loppuun.  

Lisätietoja: Hankekehitysjohtaja Katariina Haigh, p. 050 52 90 190.  

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Asuntosäätiö

Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. 

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.   

Jotta voimme tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin, tarvitaan monipuolista, yli ammattirajojen tehtävää yhteistyötä sekä erilaisia osaajia. Haluamme rohkeasti katsoa tulevaisuuteen ja oppia uutta sekä jakaa pitkän historiamme aikana kertynyttä osaamistamme asumisen kehittämiseksi. Tarjoamme alan opiskelijoille ja uransa alkuvaiheessa oleville ammattilaisille erilaisia työmahdollisuuksia ja haluamme parhaamme mukaan tukea sinua kehittymään.  

Meillä töitä tehdään innostavalla, uteliaalla ja hyväntuulisella asenteella. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme, ja haluamme kehittyä yhdessä koko henkilöstömme kanssa parhaaksi työpaikaksi – matka on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on olla joka päivä eilistä parempi. 

 

Logo

Hankekehityksen assistentti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!