Hankekehityspäällikkö toimitilarakentaminen

SRV
Tarvonsalmenkatu 15, Espoo
Vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

Haemme nyt Espoon Perkkaalle uuteen avautuvaan tehtävään 

Hankekehityspäällikköä 

kehittämään ja kasvattamaan pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen hankekantaamme.

Hankekehityspäällikkönä vastaat toimitilahankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta; osallistut alkukartoitukseen, etsit sopivia tontteja, selvität kaavoituksia ja kontaktoit kiinteistö- ja maanomistajia. Käytännössä tuotat laskelmia ja analyysejä, tutkit kaavoituksia, sekä valmistelet ja viet eteenpäin SRV:n toimintatapaan sopivia hankkeita. Osallistut myös hankekehityksen toimintatapojen kehitystyöhön. Toimit yhteistyössä hankekehityksen lisäksi sisäisen laskennan, vuokrauksen ja transaktiotiimin, sekä lukuisien eri ulkoisten sidosryhmien kanssa maanomistajista kiinteistösijoittajiin.

Toivomme sinulta

 • aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä ja uudishankkeiden hankekehityksestä
 • hyvää kiinteistömarkkinan tuntemusta
 • kokemusta rakennushankkeen edistämisestä ideasta rakentamiseen
 • kaavoitusprosessien tuntemusta
 • aikaisempaa kokomusta rakennushankkeiden kannattavuuslaskelmien tekemisestä
 • ymmärrys rakentamisen kustannusvaikutuksista ja rakentamistaloudesta

Menestyt tässä tehtävässä, kun omaat jo aikaisempaa kokemusta rakennushankkeen eri vaiheista ideasta valmiiksi rakennuksesi. Toimintaasi ohjaa asiakaslähtöinen kaupallinen ajattelutapa. Olet ahkera, motivoidut tekemisestä ja kohtaat vastoinkäymiset pärjäävällä asenteella.  Tunnistat itsessäsi uteliaan ja idearikkaan tekijän, jolle rakennusala ja kiinteistökehitys ovat tuttuja.  

Lisätietoja tehtävästä antaa  Olli Viita, p. 050 5794973, olli.viita@srv.fi. Haethan tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 5.10. 2021 mennessä.

Meillä SRV:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin sairaaloista tuotantolaitoksiin aidossa asiantuntijaorganisaatiossa inspiroivassa työporukassa. Emme odota, että olet kaikessa valmis – saat tilaa kehittyä ja kehittää. Arkeamme rytmittää työn monipuolisuus, nopea päätöksenteko, sekä rento ja inhimillinen ilmapiiri. Olemme kehittyvä ja paikoin jopa vauhdikas matalahierarkinen organisaatio, jossa jokaisen työ on tärkeä ja tekemisessämme vallitsee mutkaton työnteon kulttuuri.

Työsuhde-edut

 • Lomamökit
 • Liikunta- ja kulttuurietu (Smartum)
 • Lounasetu (Edenred)
 • Henkilöstökerho SRV Viihdytys
 • Vapaa-ajan ryhmätapaturmavakuutus

SRV

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

Ota yhteyttä:

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!