Hankepäällikkö, Lehto Asunnot Oy, Etelä-Suomi

Lehto Asuntojen Etelä-Suomen yksikön vahvan markkinanäkymän vuoksi kasvatamme organisaatiotamme hankekehityksen osalta.

Etsimme Hankepäällikköä kehittämään ja kasvattamaan pääkaupunkiseudun asuinrakentamisen hankekantaamme. Hankepäällikön tehtävässä keskityt pääosin maanhankintaan mutta toimenkuvaasi voidaan jalostaa laajenemaan myös hankkeiden kehittämiseen kaava- ja myyntivaiheessa. Tavoite on, että vastaat jonkin suuremman Etelä-Suomen alueen maanhankinnasta ja hankekehityksestä.

Tehtävässä yhteistyö ulottuu useampiin sidosryhmiin, esimerkiksi maanomistajiin, kuntien henkilöihin ja yritysten avainhenkilöihin. Pääosin vastaat maanomistajien kontaktoinnista, tarjousten ja yhteistyöehdotusten laadinnasta, hankelaskemista, sopimusneuvotteluista, investointiesitysten laadinnasta ja esittelystä. Kaikessa tässä sinulla on tukena yhtiömme juristit, tekninen osasto, esimies, hankekehitystiimi ja myynti.

Innostuitko? Hyppää mukaan voittavaan joukkueeseen!
Lehto Asunnoilla pääset mukaan tekemisen ytimeen ja saat kosolti vastuuta. Tulet pääsemään nopeasti itsenäiseen työskentelyyn mutta etsimme myös hyvää tyyppiä, joka tykkää satsata oman osuutensa tiimihenkeen ja nauttii siitä! Meillä pääset mukaan tavoitteelliseen ja voittavaan tiimiin, jonka yhteishenki on rento ja erinomainen.

Tässä tehtävässä asenne on tärkein. Menestyt siinä tarttumalla toimeen rohkeasti ja oma-aloitteisesti. Olet terveellä tavalla utelias ja erityisen ahkera. Rakennusalan osaaminen on eduksi, mutta erityisen syvällistä rakentamisen osaamista et välttämättä tarvitse, sen opit meillä työn myötä kyllä. Olet hyvä ja taitava neuvottelija, etkä anna ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla heti periksi. Osaat klousata kaupan.

Toivomme, että sinulta löytyy
- Vahvat vuorovaikutustaidot ja oma-aloitteinen työskentelyote
- Aiempaa maanhankinta- tai hankekehitysosaamista vähintään 3 vuotta mielellään asuinrakentamisen puolelta
- Sinnikäs ja ahkera luonne, jota huimienkin tavoitteiden saavuttaminen sytyttää
- Kaupallista ajattelutapaa ja kiinnostusta kaupallisten yhtälöiden ratkaisemiseen
- Kiinteistöalan ja rakentamisen perusteiden tuntemusta
- Englannin kielen riittävää taitoa

Tarjoamme tulevalle tiimiläiselle kilpailukykyisen palkkauksen, mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehitykseen, huippu kollegat ja ison konsernin kattavat henkilöstöedut. Tämän lisäksi pääset nauttimaan kattavasta perehdytyksestä sekä yleisesti yhtiömme matalahierakisesta edellärakentaja-kulttuurista.

Soitellaanko jo tänään
Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, niin soittelehan suoraan Lehto Asunnot Oy:n hankejohtajalle Jussi Tapolalle, p, 041 544 9488 tai laita sähköpostia jussi.tapola@lehto.fi. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen oheisella lomakkeella 30.9.2021 mennessä – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 041 544 9488
Sähköposti: jussi.tapola@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!