Hankepäällikkö, Lehto Tilat Oy, Kempele

Etsimme Hankepäällikköä toimitilarakentamisen pariin Kempeleeseen. Hankepäällikön tehtävässä keskityt toimitilojen myyntiin ja uusiasiakashankintaan. Sinulla on vahva rakennustekninen tuki yksikössämme. Asiakasrajapinnan hyvä hoitaminen on sinulle kunnia-asia aivan kuten meillekin. Hankepäällikkönä kehität hyviä rakennushankkeita, ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja tavoitteet ja saat joukkueesi toimimaan niin, että asiakas kokee saavansa meiltä parhaan vastineen. Vastaat työssäsi monipuolisista asiakasyhteyksistä, yhteistyö ulottuu useampiin sidosryhmiin, esimerkiksi kuntien henkilöihin ja yritysten avainhenkilöihin. Osallistut tarjousten laadintaan sekä rakennushankkeiden käynnistämiseen. Lisäksi myyt Lehdon toimintatapaa ja ideologiaa asiakkaille toimien ”asiakkaan konsulttina” mahdollistaen rakennushankkeiden käynnistämisen asiakkaan ja Lehdon toimivana yhteistyönä.

Innostuitko? Hyppää mukaan voittavaan joukkueeseen!
Lehto Toimitilat tunnetaan erityisesti kustannustehokkaasta ja innovatiivisesta rakentamisesta. Kuten asiakkaamme usein sanovat: ”Lehto osaa eurot”. Meillä on hyvä toiminnan konsepti ja perehdytämme sinut tehtävään. Pääset ripeästi mukaan hankevirtaan ja asiakaskohtaamisiin.

Meillä pääset mukaan tavoitteelliseen ja voittavaan tiimiin, jonka yhteishenki on erinomainen. Tulet työskentelemään sekä tiiviissä yhteistyössä tiimisi kanssa että itsenäisesti.

Tässä tehtävässä asenne on tärkein.  Menestyt siinä tarttumalla toimeen rohkeasti ja oma-aloitteisesti. Olet terveellä tavalla utelias ja halukas oppimaan uutta. Alueellisen potentiaalisen asiakaskentän ja sidosryhmien tunteminen on eduksi. Olet hyvä ja taitava neuvottelija, etkä anna ensimmäisen vastoinkäymisen kohdalla heti periksi. Osaat klousata kaupan.

Toivomme, että sinulta löytyy
- Vahvat vuorovaikutustaidot ja oma-aloitteinen työskentelyote
- Sinnikäs ja ahkera luonne, jota huimienkin tavoitteiden saavuttaminen sytyttää
- Kaupallista ajattelutapaa ja kiinnostusta kaupallisten yhtälöiden ratkaisemiseen
- Kiinteistöalan ja/tai rakentamisen perusteiden tuntemusta

Soitellaanko jo tänään?
Kuulostaisiko tämä sinun jutultasi mutta kaipaat lisätietoja? Siinä tapauksessa voit pirautella suoraan Lehto Tilat Oy:n Aluejohtaja Perttu Haapalahdelle p. 040 7724 919 tai laittaa sähköpostia perttu.haapalahti@lehto.fi.
Lähetäthän cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen oheisella lomakkeella 25.10.2021 mennessä – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Huomioithan, että täytämme tehtävän heti sopivan osaajan löydyttyä!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yli 1 250 henkilöä ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 667,7 miljoonaa euroa.

Sijainti: Voimatie 6, 90440 Kempele
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!