Hankinta-asiantuntija

 

 

Oletko sinä Senaatti-konsernin uusi hankinta-asiantuntija?

Senaatti-konsernin hankintatoimi kaipaa ammattitaitoasi. Tiesithän, että Senaatti-konsernissa tehdään merkittävä määrä monipuolisia ja vaikuttavia hankintoja? Haemme uutta hankinta-asiantuntijaa vahvistuvaan hankintaorganisaatioomme. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Saat ammattitaitoiset kollegat ja olet mukana varmistamassa, että Senaatti-konsernin hankinnat tehdään ammattitaidolla, vastuullisesti ja tuloksellisesti.        
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. Hankintaorganisaatiomme henkilöstötyytyväisyys on tutkitusti erinomaisella tasolla!        
  3. Saat käyttöösi uusimmat työnteon tavat, mahdollisuuden oman ammattiaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä tietotyötä tukevan työympäristön. Kuulumme Suomen innostavimpiin työpaikkoihin!

 

Tehtäviisi kuuluu Senaatti-kiinteistöjen ja Puolustuskiinteistöjen hankintojen suunnitteluun, kilpailuttamiseen ja sopimusaikaiseen toimintaan liittyvät tehtävät sovituissa hankintakategorioissa. Toteutat vastuullasi olevat kilpailutusprojektit menestyksekkäästi sekä hankintalainsäädännön ja -ohjeistuksen mukaisesti ja osallistut hankintojen kategoriatyöhön. Teet tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme sekä liiketoiminnan vastuuhenkilöiden kanssa. Pääset tekemään vaikuttavia hankintoja Suomen suurimpiin kuuluviin julkiseen hankintaorganisaatioon.

 

Päätoimipaikkamme on Helsingissä, mutta toimimme monipaikkaisesti. Voit valita minkä tahansa yhdeksästä toimipisteestämme. Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden hybridityöskentelyyn.

 

Hae meille hankinta-asiantuntijaksi, jos sinulla on

  • soveltuva opisto- tai korkeakoulututkinto (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • hyvä hankintainsäädännön tuntemus 
  • kokemusta monipuolisista hankinnoista
  • kokemusta projektityöskentelystä ja/tai projektipäällikkönä toimimisesta
  • aktiivinen ja itsenäinen ote, hyvä paineensietokyky ja hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

 

Arvostamme kokemusta puitejärjestelyjen kilpailuttamisesta julkisille hankintayksiköille sekä kokemusta kiinteistöjen ylläpidon, rakennuttamisen tai asiantuntijapalvelujen kilpailuttamisesta.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat kilpailuttamisen asiantuntijaryhmän päällikkö Joel Rönkkö, p. 050 478 9097 ja kilpailutusryhmän päällikkö Sanna Niemelä, p. 040 712 1266.

 

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 8.2.2023.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Suomi
Logo

Hankinta-asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!