Hankinta-asiantuntija

Haemme HANKINTA-ASIANTUNTIJOITA Energia-ja tekniikkatiimiin

Sansia jatkaa vahvaa kasvuaan ja siksi tarvitsemme hankinta-asiantuntijoita tuottamaan kilpailutus- ja sopimushallinnan palveluja omistaja-asiakkaillemme. Energia- ja tekniikkatiimin hankinta-asiantuntija tekee julkisia hankintoja asiakkaillemme, jotka ovat kuntien teknisiä palveluita, kiinteistö- ja vuokrataloyhtiöitä sekä valtakunnallisia energia-alan yhtiöitä.

Hankinta-asiantuntijana vastaat projektipäällikkönä asiakkaidemme hankintalain mukaisten hankintojen kilpailutuksista niiden valmistelusta päätöksentekoon ja sopimushallintaan saakka. Hallinnoit sopimuksia niiden voimassaoloajan. Kykenet hoitamaan asiantuntijana itsenäisesti useita kilpailutusprojekteja samanaikaisesti ja tavoitteellisella otteella.

Yhteistyö kollegojen, asiakkaiden ja toimittajien kanssa sujuu sinulta luontevasti. Tehtävä sisältää monipuolisesti kaupallista, oikeudellista sekä eri sidosryhmien väliseen yhteistyöhön perustuvaa hankintatyötä.

Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät, ja omaksut nopeasti uusia tiedonhallintajärjestelmiä. Hankintajärjestelmien, kuten Hilman ja Cloudian osaaminen katsotaan eduksi. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja olet työssäsi vastuuntuntoinen ja huolellinen sekä oma-aloitteinen. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. 

Koulutuksena sinulla on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto (esim. tradenomi/ekonomi, oikeustieteen notaari/maisteri, insinööri/diplomi-insinööri). Energia- ja tekniikkatiimin tehtävässä arvostamme koulutusta ja työkokemusta energiatoimialalta, kiinteistöpalveluista, infrarakentamisesta tai rakennusalalta. Hakijan eduksi katsotaan kokemus julkisista hankinnoista tai muista julkishallinnon tehtävistä.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, nykyaikaiset ja kehittyvät tietojärjestelmät, joustavan työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoivomuksen. Tehtävään haastatellaan henkilöitä mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Energia- ja tekniikkatiimin kategoriapäällikkö Timo Hämäläinen puh. 044 718 2930, timo.hamalainen@sansia.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sansia

Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Syyskuun 2018 puoliväliin saakka meidät tunnettiin IS-Hankinnan nimellä. Asiakkaitamme ovat omistajamme: 120 julkisyhteisöä eri puolilta Suomea.

Tarjoamme asiakkaillemme hankinta- ja sopimushallinnan palvelut, hankintakoulutukset sekä kanavat sähköiseen tilaamiseen. Asiakas saa meiltä myös tukea oman hankintatoimintansa järjestämiseen. Toukokuussa 2018 laajensimme palveluvalikoimaamme, kun ryhdyimme tuottamaan henkilöliikenteen palveluja.

Tavoitteemme on tehdä hankkiminen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa. Toimintatapamme on tehokas ja asiakaslähtöinen: pystymme yhdistämään useiden asiakkaiden hankintavolyymeja, mutta toteutamme myös yhden asiakkaan tarpeisiin vastaavia erillishankintoja. Vahva markkina-asemamme takaa edulliset hinnat ja hyvät sopimusehdot.

Puhelin: 017 218 900
Sähköposti: rekry@sansia.fi
Sijainti: Viestikatu 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!