Hankinta-asiantuntija

Haemme nyt Sansialle

HANKINTA-ASIANTUNTIJAA energia- ja tekniikkahankintojen tiimiin

Pääasialliset työtehtävät

Hankinta-asiantuntijana vastaat projektipäällikkönä omistaja-asiakkaidemme hankintalain mukaisten hankintojen kilpailutuksista niiden valmistelusta päätöksentekoon ja sopimushallintaan saakka. Tiimimme asiakkaat ovat pääasiassa kuntien teknisiä palveluita, kiinteistö- ja vuokrataloyhtiöitä sekä energiayhtiöitä. Kykenet hoitamaan asiantuntijana itsenäisesti useita kilpailutusprojekteja samanaikaisesti ja tavoitteellisella otteella sekä hallinnoimaan sopimuksia niiden voimassaoloajan. Tehtävä sisältää monipuolista kaupallista, oikeudellista sekä eri sidosryhmien väliseen yhteistyöhön perustuvaa hankintatyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Yhteistyö kollegojen, asiakkaiden ja toimittajien kanssa sujuu sinulta loistavasti. Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät ja omaksut nopeasti uusia tiedonhallintajärjestelmiä. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja olet työssäsi vastuuntuntoinen ja huolellinen sekä oma-aloitteinen. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.

Arvostamme erityisesti kokemusta kiinteistöpalveluista tai rakennusalalta. Eduksi katsotaan myös kokemus julkisista hankinnoista sekä hankintajärjestelmien, kuten Hilman ja Cloudian osaaminen.

Koulutuksena sinulla on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto.

Työsuhteen tiedot

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, nykyaikaiset ja kehittyvät tietojärjestelmät, joustavan työympäristön, erinomaiset etätyövälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Työsuhde-etuihin kuuluu muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liukuva työaika. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.

Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoivomuksen. Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Haluaisitko kuulla lisää hankinta-asiantuntijan työtehtävästä? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä energia- ja tekniikkatiimin kategoriapäällikkö Timo Hämäläiseltä sähköpostitse (timo.hamalainen@sansia.fi) tai puhelimitse 044 718 2930, puhelintiedustelut arkisin klo 15–16.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sansia

Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Syyskuun 2018 puoliväliin saakka meidät tunnettiin IS-Hankinnan nimellä. Asiakkaitamme ovat omistajamme: 120 julkisyhteisöä eri puolilta Suomea.

Tarjoamme asiakkaillemme hankinta- ja sopimushallinnan palvelut, hankintakoulutukset sekä kanavat sähköiseen tilaamiseen. Asiakas saa meiltä myös tukea oman hankintatoimintansa järjestämiseen. Toukokuussa 2018 laajensimme palveluvalikoimaamme, kun ryhdyimme tuottamaan henkilöliikenteen palveluja.

Tavoitteemme on tehdä hankkiminen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa. Toimintatapamme on tehokas ja asiakaslähtöinen: pystymme yhdistämään useiden asiakkaiden hankintavolyymeja, mutta toteutamme myös yhden asiakkaan tarpeisiin vastaavia erillishankintoja. Vahva markkina-asemamme takaa edulliset hinnat ja hyvät sopimusehdot.

Puhelin: 017 218 900
Sähköposti: rekry@sansia.fi
Sijainti: Viestikatu 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!