Hankintainsinööri, asuntorakentaminen

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Haemme nyt hankintatiimiimme vahvistukseksi hankintainsinööriä asuntolinjaan. Hankintainsinöörinä toimit osana Firan hankintatiimiä. Tehtävänkuvasi on laaja-alainen ja pääset tekemään projektihankintaa, kehittämään vastuunimikkeiden hankintatapaa, kilpailuttamaan kausisopimuksia sekä luomaan yhteistyöhön pohjautuvia toimittajasuhteita. Olennainen osa työtäsi on tiivis yhteistyö suunnittelunohjauksen, kustannuslaskennan, toimittajaverkoston ja etenkin tuotantohenkilöstön kanssa. Halutessasi pääset osaksi hankinnan kehitystöitä, mikäli olet kiinnostunut toimintatapojen jatkuvasta kehittämisestä.

Tukenasi sinulla on tiivis, ammattimainen sekä erilaisilla osaamisilla varustettu hankintatiimi.  Odotamme ensisijaisesti rakentamisen ymmärtämistä yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen, kykyyn viestiä tehokkaasti sekä tahtoon kehittyä hankinnan ammattilaisena. Olet ehkä jo ansainnut kannukset työmaa- tai tuotantoinsinöörinä, ja haluat seuraavaksi onnistua hankintojen ammattilaisena. Kenties työskentelet jo nyt hankintojen parissa, ja haluat kehittyä laaja-alaiseksi hankinnan osaajaksi. Aikaisempi hankintakokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ja halu kehittyä ovat tärkeimmät kaivatut ominaisuutesi.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta (esim. teknillinen tai kaupallinen)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta ja riittävää rakennusteknistä osaamista
  • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa
  • tiimityöskentely-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • neuvottelu- ja sopimusosaamista

 

Tule mukaan huipputiimiin! Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Mikäli kiinnostuit hankintainsinöörin paikasta, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.09.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Rami Sariola, +358 40 180 2225, rami.sariola@fira.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

Firalla huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen mm. Fira Akatemiassa. Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle

Fira

”Olemme merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla ja konsernimme liikevaihto oli 250 milj. € vuonna 2020. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.”

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!