Hankintainsinööri toimitilarakentamiseen, Kempele

Nyt haemme tiimimme täydennykseksi hankintainsinööriä Kempeleen toimipisteelle (karttalinkki). Tehtäväsi koostuvat uudisrakentamisen hankintatehtävistä.

Hankintainsinööriksi?
Tämä on monipuolista hommaa ja sopii esimerkiksi työmaainsinööri- tai työnjohtotaustaiselle henkilölle tai aikaisemmin hankintaa tehneille. Hankintainsinööri vastaa omien vastuuprojektiensa rakennusteknisistä aliurakka- ja materiaalihankinnoista yhteistyössä suunnittelun- ja tuotannon johdon kanssa. Lisäksi vastaat myös omasta kategoriahankinta -alueesta toimitilojen palvelualueella. Kategoria valikoituu tietämyksesi pohjalta.

Vastuullasi on hankintaprosessi aina tarjouspyyntöjen laadinnasta sopimuksiin ja tilauksiin saakka. Ylläpidät myös hankinta- ja toimittajarekisteriämme, osallistut hankintaan liittyvien asioiden tiedottamiseen.

Meillä on useita vakiintuneita yhteistyökumppaneita, joiden lisäksi tarvitsemme myös lukuisia uusia toimittajia. Sinun ei siis tarvitse aloittaa nollasta, mutta myös omalle kädenjäljelle on tilaa. 

Etsimämme henkilö
Sinulta toivoisimme:
- aiempaa hankintakokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa (AMK/DI) tai muutoin hankittua vahvaa rakentamisen tuntemusta
- hankintasopimusehtojen tuntemusta
- halua oppia alan parhaita käytäntöjä hankintatoimessa
- aktiivista otetta saada tehtävät tehdyiksi

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Konsernimme työskentelykieli on suomi. Uudessa tehtävässä voit aloittaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Kaipaatko lisätietoja?
Jos kiinnostuit tehtävästä, voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Voit halutessasi kysyä myös lisätietoja hankintajohtajaltamme Riku Isosuolta, p. 040 570 7838 tai sähköpostitse riku.isosuo@lehto.fi.

Haku päättyy 31.10.2021. Ethän kuitenkaan jää odottamaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme haastatteluvaiheeseen heti, kun sopiva tyyppi löytyy.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 570 7838
Sähköposti: riku.isosuo@lehto.fi
Sijainti: Voimatie 6 B, 90440 Kempele
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!