Hankintainsinööri, toimitilat

 

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

 

Haemme nyt liike- ja toimitilalinjaan vahvistukseksi uutta hankintainsinööriä. Hankintainsinöörinä toimit osana Firan hankintatiimiä. Tehtävänkuvasi on laaja-alainen ja pääset tekemään projektihankintaa, kehittämään vastuunimikkeiden hankintatapaa, kilpailuttamaan kausisopimuksia sekä luomaan yhteistyöhön pohjautuvia toimittajasuhteita. Olennainen osa työtäsi on tiivis yhteistyö suunnittelunohjauksen, kustannuslaskennan, toimittajaverkoston ja etenkin tuotantohenkilöstön kanssa. Halutessasi pääset osaksi hankinnan kehitystöitä, mikäli olet kiinnostunut toimintatapojen jatkuvasta kehittämisestä.

 

Tukenasi sinulla on tiivis, ammattimainen sekä erilaisilla osaamisilla ja persoonilla varustettu hankintatiimi.  Odotamme ensisijaisesti rakentamisen ymmärtämistä yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen, kykyyn viestiä tehokkaasti sekä tahtoon kehittyä hankinnan ammattilaisena. Olet ehkä jo ansainnut kannukset työmaa- tai tuotantoinsinöörinä, ja haluat seuraavaksi onnistua hankintojen ammattilaisena. Kenties työskentelet jo nyt hankintojen parissa, ja haluat kehittyä laaja-alaiseksi hankinnan osaajaksi. Aikaisempi hankintakokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ja halu kehittyä ovat tärkeimmät kaivatut ominaisuutesi.

 

Odotamme sinulta:

- soveltuvaa koulutusta (esim. teknillinen tai kaupallinen)

- aiempaa kokemusta rakennusalalta ja riittävää rakennusteknistä osaamista

- sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa

- tiimityöskentely-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

- neuvottelu- ja sopimusosaamista

 

Tule mukaan huipputiimiin! Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

 

Mikäli kiinnostuit hankintainsinöörin paikasta, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.09.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa liike- ja toimitilalinjan hankintapäällikkö Markus Illikainen (0400 398 116).

Haku alkaa ja päättyy

Työsuhde-edut

Firalla huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen mm. Fira Akatemiassa. Mikäli harkitset muuttoa pääkaupunkiseudulle, me Firalla autamme tarvittaessa muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle.

Fira

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja muihin rakennettuihin ympäristöihin. 

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

”Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!