Hankintainsinööri

Hankintainsinöörinä tehtävänäsi on osallistua työmaakohteidemme hankintatoimeen sekä huolehtia, että ne tukevat Constin strategiaa ja vastuullisuutta. Huolehdit viestinnästä tavarantoimittajien, Constin hankinnan ja työmaakohteiden välillä. Olet tärkeä osa yhteistyökumppaniemme verkostoa. Osallistut tarvittaessa uusien työkohteiden laskentaan sekä lisätöiden kustannusten arviointiin.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, jossa työaika painottuu klo 7.00-15.30 välille. Tehtävään liittyvät korjaus- ja uudiskohteemme sijaitsevat Uudenmaan alueella.

Jätäthän hakemuksesi pian, viimeistään 10.2.2023. Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: Hae tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Julkiset-toimialan tuotantojohtaja Glenn Kevin, p. 050 343 7491 ja Yritykset-toimialan tuotantojohtaja Esa Surakka, p. 050 406 6802.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Rakennusalan koulutus, kuten rakennusmestarin, rakennustekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto
  • Kokemusta työmaan hankintatehtävistä, erityisesti projektijohtourakkahankkeista
  • Hyvät tietotekniset taidot
  • Asiakaspalveluhenkisyys

Meille on tärkeää, että sinulla on aito halu kehittyä tehtävässäsi ja edistää uraasi työtehtävämme avulla. Työskentelet tiiviisti työyhteisömme eri jäsenten kanssa, koko konsernin laajuisesti.

Tarjoamme

  • Kilpailukykyinen palkkaus
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveydenhuolto
  • Työsuhdepolkupyöräetu

Meillä saat kaiken tämän!

Meillä pääset osaksi innovatiivista ja reilua työyhteisöä, jossa jokaisen ammattitaitoa arvostetaan. Ympärillesi saat tiiviin porukan, jossa jaetaan omaa osaamista ja kannustetaan muita onnistumaan. Tuemme jaksamistasi ja työhyvinvointiasi erilaisilla eduilla sekä jatkuvalla kehitystyöllä työturvallisuuden parantamiseksi työmaillamme.

Palkkauksemme on alalla kilpailukykyinen, neuvottelemme sen tehtävän valitun henkilön kanssa hänen osaamistaan vastaavaksi.

Työympäristömme on jatkuvasti kehittyvä, arvostamme reilua tiimihenkeä. Kehitämme omaa ja Constin toimintaa aktiivisesti. Tarjoamme sinulle runsaasti mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen. Suunnitellaan yhdessä Sinun näköisesi ura meillä Constilla.

Consti

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan sekä valikoidusti uudisrakentamisen palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Työllistämme noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista ympäri Suomea.

Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli- ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Consti tarjoaa myös palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavia huolto- ja ylläpitopalveluja.

Lisätietoja toiminnastamme:

Julkiset-toimiala

Yritykset-toimiala

Sijainti: Valimotie 16, 00380 Helsinki
Logo

Hankintainsinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!