Hankintainsinööri

Sisu Akselit Oy on raskaiden ajoneuvojen voimansiirtoratkaisuihin erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme Hämeenlinnassa akselistoja ja erillisjousitettuja komponentteja kuorma-autoihin, sotilasajoneuvoihin ja kontinkäsittelylaitteisiin Sisu Axles –tuotemerkillä. Olemme ratkaisutoimittaja, jonka toimintaa ohjaavat vahvasti asiakkaiden tarpeet. Meillä on kyky tarjota akselistoratkaisuja, joita muualta ei ole saatavilla. Toimitamme ratkaisujamme ympäri maailman ja niiden tueksi meillä on pitkälle erikoistunut osaava tuotekehitys –tiimi, taitava toimitusketju sekä tehokas varaosalogistiikka. Lähes 90% tuotannostamme päätyy joko suoraan tai välillisesti vientiin. Näemme edessämme kasvua. Lue lisää: www.sisuaxles.com

Sisu Akselit Oy:n omistaa Marmon-konserni, joka osaltaan kuuluu Berkshire Hathawayn omistukseen. Lue lisää www.marmon.com

 

 

 

Haussa on nyt Hämeenlinnaan kansainvälisessä toimintaympäristössä viihtyvä ja teknisesti orientoitunut

HANKINTAINSINÖÖRI

hankintatiimimme vahvistukseksi. Toimenkuvasi kautta tulet aktiivisesti tukemaan tuotekehitystämme ja myyntiämme hankintatoimintojen kautta. Työskentelet erityisesti konepaja-alihankintapalveluiden ja mekaanisten komponenttien parissa, mutta tarvittaessa osallistut myös muihin tiimimme hankintoihin ja ostoihin. Hankinta- ja toimittajaympäristömme on kansainvälinen, mutta meillä on myös kotimaisia yhteistyökumppaneita. Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tehtäviisi kuuluu nykyisten yhteistyökumppaneidemme ja toimitusketjun toiminnan seuranta ja optimointi. Aktiivisella toimittajayhteistyöllä varmistat osaltasi asettamiemme tavoitteiden toteutumisen toimitusvolyymin, kokonaiskustannusten ja varastoarvojen suhteen. Kartoitat, kilpailutat ja valitset myös uusia toimittajia ja kehität hankintakanavia sekä huolehdit uusien toimittajien sisäänajosta osaksi toimitusketjuamme.  Hankinnan osaamisellasi ja tietämykselläsi tuet tuotekehitystämme ja myyntiämme tuote- ja asiakasprojekteissa tarjoamalla heille uusia kustannustehokkaita ratkaisuvaihtoehtoja. Teet myös ostoja hankintatyösi ohella ja huolehdit tiedonkulusta eri sidosryhmien välillä.  Luonnollinen osa työtäsi on seurata komponentti-, ratkaisu- ja valmistusmenetelmäalueen kehitystä ja pitää organisaatiomme näistä tietoisena.

Edellytämme sinulta AMK- tai korkeakoulututkintoa soveltuvalta tekniikan alueelta tai kokemuksen kautta hankittua vastaavaa hankinnan osaamista. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta hankinnoista ja toimitusketjusta mekaanisten komponenttiratkaisujen suhteen teollisella toimialueella, mieluiten kansainvälisellä tasolla. Mahdollinen suunnittelukokemus, perusymmärrys valmistustekniikoista ja teknisten kuvien lukutaito on tehtävässä eduksi, mutta ei ehdoton edellytys. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot ja kykenet ratkaisemaan eteesi tulevat haasteet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden maailmanlaajuisesti arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toivomuksiamme! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Noudatamme rekrytoinneissamme yhdenvertaisuuden periaatteita.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Sisu Akselit Oy

Sijainti: Autotehtaantie 1, 13250 Hämeenlinna
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!