Hankintainsinööriharjoittelijoita kesälle 2022

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Rakennamme hyviä koteja, tiloja ja työpaikkoja, parempaa arkea ja kestävää tulevaisuutta. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy, digitaalisia rakentamisen palveluja kehittävä Fira Smart Services Oy ja modulaarisia kylpyhuoneratkaisuja kehittävä Fira Modules Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 249,6 miljoonaa euroa. "

Haluatko olla mukana rakennusalan huippujengissä?

Oletko juuri valmistunut tai ovatko opintosi loppurutistusta vaille valmiina? Vai oletko opinnoissasi vielä alkutaipaleella ja sinua kiinnostaisi nähdä, millaisia tehtäviä rakennusalan hankinnassa olisi tarjolla? Oli tilanne kumpi tahansa, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva harjoittelupaikka! Kesäharjoittelijahakumme on nyt käynnissä ja etsimme kesäksi 2022 kahta harjoittelijaa hankintatiimiimme:

  • Ensimmäinen harjoittelupaikoista soveltuu erinomaisesti opintojensa loppusuoralla olevalle opiskelijalle tai juuri valmistuneelle. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta rakennusalalta ja/tai hankinnasta, sillä harjoittelun aikana saat vastuuta ja pääset tekemään oikeita hankintainsinöörin vastuulle kuuluvia tehtäviä. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan jo heti keväällä, myös harjoittelun kesto on sovittavissa. Onnistuneen harjoittelun päätteeksi olemme valmiita tarjoamaan sinulle vakituisen työn hankintainsinöörin roolissa.
  • Toinen harjoittelupaikka sopii hyvin opintojensa alkupuolella olevalle ja ensimmäistä harjoittelupaikkaa hakevalle opiskelijalle. Opintosi voivat kuitenkin olla edenneet jo pidemmälle ja sinulla voi olla enemmänkin kokemusta rakennusalalta esimerkiksi aikaisempien kesien harjoittelujen kautta. Toivomme että pääset aloittamaan harjoittelun viimeistään kesäkuun alussa ja voit jatkaa elokuun loppuun. Onnistuneen harjoittelun päätteeksi olemme valmiita tarjoamaan sinulle töitä opintojen ohella.

 

Hankintainsinööriharjoittelijana olet osa huippuhankintatiimiämme, johon kuuluu 10 hankinnan ammattilaista Pääset kattavan perehdytyksen jälkeen oppimaan käytännön kautta hankintainsinöörin vastuualeisiin keskeisesti kuuluvia työtehtäviä. Räätälöimme harjoittelun alussa sinulle sopivan työnkuvan perustuen aikaisempaan kokemukseesi ja osaamiseesi huomioiden toki myös omat toiveesi ja kiinnostuksesi. Kesän aikana pääset tekemään laajasti erilaisia hankinnan tehtäviä. Oppimisen ja työnteon tukena sinulla on joukko hankinnan ja rakennusalan asiantuntijoita.

Katsomme, että aikaisempi kokemus rakennusalalta ja/tai hankinnasta on etu, mutta etenkään jälkimmäisen harjoittelupaikan osalta ei välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä asenne, olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta sekä ottaa vastuuta harjoittelusi aikana. Meille on tärkeää, että sovit vauhdikkaaseen kulttuuriimme ja että yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa sujuu sinulta luonnostaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi lounasedun, hyvinvointirahan ja kattavat koulutusmahdollisuudet. Lisäksi saat työsuhteen ajaksi käyttöön työpuhelimen ja -läppärin.

Järjestämme kaikille kiinnostuneille tiistaina 11.1. klo 15—17 virtuaalisen verkostoitumistapahtuman, jossa sinulla on mahdollisuus tutustua tarkemmin Trainee-ohjelmaamme. Tapahtumaan osallistuu eri linjojen työntekijöitämme ja vanhoja kesätyöharjoittelijoitamme. Sinulla on mahdollisuus jutella ja verkostoitua heidän kanssaan ja tutustua mahdollisiin työtehtäviin ja heidän kokemuksiinsa. Ilmoittaudu tapahtumaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen rekry@fira.fi, niin lähetämme sinulle Teams linkin tapahtumaan.

Meille on tärkeää, että ihmiset viihtyvät töissä ja saavat tarpeeksi haastavaa työtä kehittyäkseen. Uskomme, että luottamus, hyvä tiimihenki ja huumori ovat ainekset menestyksekkääseen kesään. Tässä muutama ote viime kesän kesätyöntekijöiltämme, kun kysyimme, miten heidän kesänsä Firalla sujui:

”Hyvin olen viihtynyt ja parasta on ollut, kun on saanut tuntea olonsa hyödylliseksi.”

”Olen viihtynyt hyvin Firalla ja työmaalla on ollut hyvä henki ja hyvä työporukka. Parasta on ehdottomasti ollut työkaverit ja lämmin vastaanotto.”

”Työnohjaus oli minusta juuri oikein toteutettu. Minulle annettiin tilaa tehdä omatoimisesti töitä, josta pidän ja jossa pääsen haastamaan itseäni. Silloin mielestäni itse kehityn parhaiten. Ja apua sai aina kun sitä tarvitsi tai näytti siltä, että tarvitsee apua.”

Voit käydä myös tutustumassa Antin tarinaan, joka on tullut meille töihin trainee polun kautta:
https://www.fira.fi/blog/firalla-rohkaistaan-kehittymaan-ja-kokeilemaan-uutta/

Hyppää mukaan mukaan Firan huippujengiin!

Aloitamme haastattelut heti hakuajan alettua, joten lähetäthän meille pian hakemuksesi, kuitenkin viimeistään 28.2.2022 - odotamme innolla kuulevamme sinusta! Jos jäit kaipaamaan vielä jotain lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä rekrytointipäällikkö Heidi Elfströmiin rekry@fira.fi tai p. 0405378104.

Hakuaika alkaa:

Fira

Toteutamme uudis-, korjaus-, linjasaneeraus- ja asuntorakentamishankkeita. Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Firalainen sananlasku sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” 

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!