Hankintajohtaja

 

Jatke-konsernin kasvaessa tarvitsemme joukkoomme yhden hyvän tyypin lisää.

Etsimmekin nyt konserniimme kokenutta

HANKINTAJOHTAJAA.

 

Tarjoamme sinulle eturivin paikan yhtiössämme. Tule rakentamaan kanssamme Jatkeesta tunnetusti parasta suomalaista rakennusyhtiötä 2020-luvulla.

Jatke on vakaa ja vastuullinen kotimainen rakennusyhtiö, jonka tärkein voimavara on sen ammattitaitoinen henkilöstö. Olemme yhtiö, jossa on hyvä olla töissä ja tarjoamme henkilöstöllemme alan parhaan työntekijäkokemuksen. Jatkeella pääset osaksi rentoa ja iloista työyhteisöä ja saat käyttöösi kilpailukykyiset edut.

 

Hankintajohtajana vastaat Jatke-konsernin hankintastrategiasta, yhteisestä hankintaprosessista sekä koko hankintatoimen kehittämisestä. Hallitset sopimuksia, kumppaneita ja hankintakanavia sekä seuraat markkinoiden tilannekuvaa. Työssäsi tutkit vaihtoehtoisia toteutusmuotoja ja vastuullesi kuuluvat myös kansainväliset hankinnat.  

Tuet tehtävässäsi Jatkeen tytäryhtiöiden hankintatiimejä ja teet tiivistä yhteistyötä hankintapäälliköiden sekä tuotantojohdon kanssa. Olet lisäksi laajennetun johtoryhmän jäsen ja raportoit hankintojen kokonaisuudesta johtoryhmälle.

Toivomme, että sinulla on kokemusta rakennusalan hankintajohtajana tai hankintapäällikkönä toimimisesta ja sinulta löytyy myös tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, olet ratkaisukeskeinen, sovitteleva ja pystyt hallitsemaan vaivatta suuriakin kokonaisuuksia.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Sakari Aaltonen, sakari.aaltonen@jatke.fi.
Sakarin tavoitat puhelimitse numerosta 050 390 3658 seuraavina ajankohtina:

  • keskiviikkona 14.9. klo 15–17
  • tiistaina 20.9. klo 15–17
  • tiistaina 27.9. klo 13–15

 

Hae mukaan jatkelaisten joukkoon täyttämällä hakulomake ja liittämällä oheen CV sekä hakemuskirje palkkatoiveineen 30.9.2022 mennessä.

 

 

Hakuaika alkaa:

Jatke-konserni

Vuonna 2009 perustettu Jatke Oy rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Urakoimme ja kehitämme saneeraus-, toimitila- ja asuntokohteita. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kouvolassa.

Kotimaiseen, henkilöomisteiseen Jatke-konserniin kuuluvat Jatke Oy, Jatke Toimitilat Oy, Jatke Uusimaa Oy, Jatke Länsi-Suomi Oy, Jatke Pirkanmaa Oy ja Jatke Julkisivut Oy.

Haluamme olla parasta rakentamassa. Tavoitteenamme on kasvaa 2020-luvulla tunnetusti parhaaksi suomalaiseksi rakennusyhtiöksi. Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä.

Jatkeella työskentelee yli 300 rakentamisen ammattilaista. Olemme yhtiö, jossa on hyvä olla töissä. Välitämme aidosti henkilöstöstämme ja tarjoamme laajan kattauksen henkilöstöetuja.

Puhelin: 010 773 7000
Sähköposti: rekrytointi@jatke.fi
Sijainti: Radiokatu 3, Iso Paja
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!