Hankintapäällikkö

Oletko sinä Senaatti-konsernin uusi hankintapäällikkö?

Senaatin hankintatoimi kaipaa ammattitaitoasi. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Saat ammattitaitoiset kollegat ja olet mukana varmistamassa, että Senaatti-konsernin hankinnat tehdään ammattitaidolla, vastuullisesti ja laadukkaasti.
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. 
  3. Saat käyttöösi uusimmat työnteon tavat, mahdollisuuden oman ammattiaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä tietotyötä tukevan työympäristön. 

Hankintapäällikkönä tehtäviisi kuuluu hankintatoimen ohjaukseen, kilpailuttamiseen ja kehittämiseen liittyvät tehtävät Rakennuttaminen -hankintakategoriassa. Kyseiseen kategoriaan kuuluu mm. rakentaminen ja rakentamisen asiantuntija- ja suunnittelupalvelut. Vastaat sovittujen hankintojen (erityisesti puitejärjestelyt) kilpailuttamisesta ja rakennuttamisen hankintakategorian ohjauksesta, kokonaissuunnittelusta, kehittämisestä sekä kategoriasuunnitelmasta. Hoidat sovittuja sopimus- ja toimittajahallintaan kuuluvia tehtäviä kategoriassa ja seuraat kategorian tavoitteiden saavuttamista. Teet tiivistä yhteistyötä muiden hankinnan asiantuntijoidemme ja liiketoiminnan vastuuhenkilöiden kanssa. Tehtävään sisältyy mahdollisesti kansainvälisiä hankintatehtäviä.

Senaatti-konsernissa käytössä on monipaikkainen työskentely, joka ei sido sinua vain yhteen paikkaan. Tehtävän toimipiste sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävä voidaan sijoittaa myös konsernin liikelaitosten muihin toimipisteisiin.

Hae meille hankintapäälliköksi, jos sinulla on

  • soveltuva opisto- tai korkeakoulututkinto (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • kokemusta monipuolisista ja vaativista hankinnoista
  • näyttöä menestyksekkäästä projektityöskentelystä ja asiakastyöstä
  • hyvä englannin kielen taito
  • aktiivinen ja itsenäinen ote, hyvä paineensietokyky ja hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

Arvostamme rakennuttamisen hankintakokemusta, kokemusta julkisista hankinnoista ja hankintakokemusta kansainvälisessä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintayksikön päällikkö Esapekka Kuikka, p. 040 189 3771.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 29.9.2021.

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!