Hankintapäällikkö

Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme sinut mukaan tiimiin! 

Haemme nyt uuteen positioon

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Hankintapäällikkö vastaa UTU Oy:n hankintatoimesta ja sen kehityksestä hankintatiimin esihenkilönä.

Haemme henkilöä, jolla on kokemuksen kautta vahva näkemys tehokkaasta ja sujuvasta hankintatoiminnosta ja osaaminen viedä tarvittavia muutoksia käytäntöön yhdessä muun organisaation kanssa. Pystyt myös toimimaan "hands on" mukana ostotoiminnassa.

Työskentelet sekä tuotannon että komponenttiliiketoimintojemme hankintojen parissa. Vastuullesi tulevat sähkökeskus- ja kojeistotuotantomme toimittajaneuvottelut tehtaamme tarpeisiin yhteistyössä tehdasorganisaation kanssa.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta valmistavan teollisuuden ostotoiminnasta
  • osaamista ja innostusta hankintatoimeen liittyvien prosessien, osaamisen, työkalujen ja mittarien kehittämiseen ja toiminnan tehostamiseen
  • kokemusta esihenkilötyöstä ja erinomaisia sosiaalisia taitoja
  • tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Ensisijainen toimipaikka tehtävälle on Ulvila, mutta myös Vantaan toimisto on mahdollinen. Tehtävä edellyttää ajoittain matkustamista Ulvilan tehtaan ja Vantaan toimipisteen välillä. Etätyöskentely on myös osittain mahdollista.

Meillä UTUlla pääset työskentelemään kehittyneen teknologian, modernin työympäristön ja monipuolisen tuoteportfolion kanssa. Työpäivistäsi tulee takuulla mielenkiintoisia ja vaihtelevia. Liikunta- ja virike-edun sekä laajan työterveyshuollon lisäksi tarjoamme sinulle rehdin ja kannustavan ilmapiirin, mahdollisuuden kehittyä sekä tekemisen meiningin osaavassa ja aktiivisessa työyhteisössä. Meille on tärkeää, että UTUlaiset voivat hyvin ja viihtyvät talossa. UTU on hyvä työpaikka nyt ja tulevaisuudessa.  Lähdetkö sinä mukaan joukkoomme? Jos kiinnostuit, hae tehtävää viimeistään 5.2. 

Lisätietoja tehtävästä saat MPS:n konsultilta Hannele Larkovuolta p. 0400 714113

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Utu Group

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saat parhaat tuotteet ja ammattitaidon.

Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Konsernin palveluksessa on reilu 180 henkilöä. Vuosi 2022 oli menestyksekäs, liikevaihtomme ylitti 50 MEUR. 

Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme sinut mukaan porukkaan! Lue lisää UTUlaisista ja UTUlla työskentelemisestä: https://www.utugroup.com/fi/utu-group/ura-utulla/

Sijainti: Ahjontie 1, Ulvila
Logo

Hankintapäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!