Harjoittelija muutoksenhakuun

Haemme korkeakouluopintojensa loppupuolella olevaa opiskelijaa muutoksenhakuun liittyvien tehtävien hoitamiseen.

Harjoittelijana pääset työskentelemään eri eläkelajeihin ja muutoksenhakuun liittyvissä tehtävissä. Muutoksenhaku on lakisääteinen jälkikäteinen oikeusturvakeino, jolla tehtyjen ratkaisujen oikeellisuus ja lainmukainen menettely varmistetaan.

Keskeisinä tehtävinäsi ovat valitusten käsittelyyn liittyvät valmistelutyöt sekä vastineiden laatiminen työeläkelakeja soveltaen. Tarkempi tehtävänkuva muovautuu koulutuksesi ja kokemuksesi pohjalta. Tehtäviin sisältyy asiakaspalvelua sekä yhteydenpitoa ulkoisiin ja sisäisiin sidosryhmiin, kuten muutoksenhakuasteisiin. Haemme ensisijaisesti harjoittelijaa, jolla on mahdollisuus jatkaa tehtävässä myös harjoittelun jälkeen.

Odotamme sinulta

  • ymmärrystä sosiaalivakuutuksista tai hallintoprosessista
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • itsenäistä, aikaansaavaa ja vastuullista otetta työhön sekä positiivista asennetta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä taitoa hoitaa vaativiakin asiakaskontakteja
  • ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle

  • kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
  • vastuullisen työn työeläkeasioiden parissa
  • mahdollisuuden kehittää eläkealan osaamistasi
  • viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit, sekä etätyömahdollisuuden

Harjoittelun kesto on noin 6 kk ja toivomme, että voit aloittaa harjoittelun mahdollisimman pian. Harjoittelu on palkallinen.

Lisätietoja harjoittelusta antaa asiakaspalvelupäällikkö Maija Ojala p. 040 739 2994 tai maija.ojala@elo.fi. Haethan harjoittelupaikkaa viimeistään 5.12.2021 oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut tarvittaessa jo hakuajan aikana.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Työeläkeyhtiö Elo

Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 500 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme 245 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 28,3 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.

Sähköposti: rekrytointi@elo.fi
Sijainti: Revontulentie 7, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!