Määräaikainen / Sokerilinnantie 11 B Espoo

Harjoittelija, Työturvallisuus

Hae tähän työpaikkaan

Haemme sinua,

TYÖTURVALLISUUSPUOLEN HARJOITTELIJA

vahvistamaan todistetusti hyvämaineista perheyritystämme!

Tässä työtehtävässä pääset tutustumaan työturvallisuuden moniin osa-alueisiin sekä kehittämään yrityksemme toimintatapoja entistä työturvallisempaan suuntaan. Työturvallisuuspuolen harjoittelijana pääset osallistumaan mm. perehdytysjärjestelmien kehittämiseen sekä muiden työturvallisuutta tukevien ohjeiden päivittämiseen. Tehtäviisi kuuluu myös olla apuna turvallisuuden raportoinnissa yrityksen sisällä (kerran/kk) sekä RT:n suuntaan (kerran/kk). Tehtävässäsi pääset myös hoitamaan n.kerran kuussa turvallisuusviestintä Lujan omissa kanavissa. Työpäiviisi voi sisältyä vierailuja Uudenmaan alueen työmailla sekä ajoittain vierailuja myös eri maakuntien työmailla.

Tehtävässä menestyt jos olet tarkka, omaat päämäärätietoisen työskentelytavan ja uskallat ennen kaikkea olla oma itsesi työpaikalla. Toivomme sinulta esimerkillistä käytöstä sekä työturvallisuutta korostavaa toimintaa. Olet mahdollisesti vasta valmistumasta korkeakoulusta, tai jo työelämässä. Emme odota sinulta vuosien kokemusta työturvallisuusalan asioista, mutta näemme eduksi työmaatoiminnan perusteiden ymmärtämisen sekä aikaisemman kokemuksen rakennusliikkeen työmaalta. Työtehtävässäsi sinun tulee hallita hyvin Microsoft Officen eri ohjelmistojen käyttö kuten Outlook, Word, Powerpoint ja Excel. Katsomme eduksi jos tunnet meillä työmaakäytössä olevia järjestelmiä kuten Congrid ja Pro3. Lisäksi katsomme eduksi työturvallisuuskortin, tulityökortin sekä henkilöauton ajokortin.

Menestyäksesi turvallisuuspuolen harjoittelija toivomme sinulta:

•    Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)
•    Kykyä ja halua parantaa työturvallisuutta.
•    Valmiutta viestiä eri sidosryhmien kanssa onnistuneesti.
•    Turvallisten työtapojen ja TR-mittaamisen osaamista.

Varsinainen työpisteesi sijaitsee Espoon toimistolla, mutta osa työtehtävistä soveltuu täysin etänä tehtäviksi. Toiveena kuitenkin olisi, että pystyt olemaan läsnä Espoon toimistolla n.1-2krt/viikossa. Työtuntien suhteen olemme joustavia. Työtä on tarjolla 37,5h/viikossa, mutta harkitsemme myös hakijoita jotka ovat käytettävissä vähintään 20h/viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka.

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen, tarjoamme sinulle myös kehittymistäsi tukevan toimintaympäristön jossa oma-aloitteisuutesi ja heittäytymiskykyäsi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Kolmannen sukupolven perheyrityksen kokemuksella uskallamme luvata, että osaamme luoda työntekijöillemme merkittäviä ammatillisen kehittymisen mahdollisuuksia, mm. koulutuksilla ja selkeillä urapoluilla. 

Tule siis meille kollegaksi! Olemme tehneet hakemisen helpoksi sinulle; toivomme sinun lähettävän meidän suuntaan yhteystietosi, ansioluettelosi sekä hakemuskirjeen, jossa kerrot miksi tämä työ olisi sinulle paras seuraava askel urallasi. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa työskentelyn. Haethan tehtävään viimeistään sunnuntaina 11.12.2022. Pyrimme aloittamaan tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.


Haluatko kuulla lisää? Kysymyksiisi vastaa työturvallisuuspäällikkö Ville Vatanen, puh. 044 585 2527 /    ville.vatanen@luja.fi. Paras aika tavoitella puhelimitse on maanantaisin kello 09:00-11:00.

Työpaikasta lyhyesti

  • Harjoittelija, Työturvallisuus, Määräaikainen
  • Lujatalo, Sokerilinnantie 11 B Espoo
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Lujatalo

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti yli 850 ammattilaisen voimin. Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on myös edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä.

Puhelin: 020 789 5111
Sähköposti: rekry@luja.fi
Sijainti: Sokerilinnantie 11 B Espoo

Logo

Harjoittelija, Työturvallisuus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!