Harjoittelija

Herman IT hakee jatkuvasti innostuneita opiskelijoita työharjoitteluun ja siten kasvamaan huippuluokan asiantuntijoiksi. Jätä harjoitteluhakemuksesi tätä kautta! Voit hakeutua Kajaaniin tai Ouluun.

 

Tarjoamme harjoittelupaikkoja ohjelmistokehityksen, konesalipalveluiden (sijainti vain Kajaanissa) sekä markkinoinnin- ja myynnin opiskelijoille. Riittävät perustiedot omaava ja nopeasti uutta oppiva opiskelija tekee harjoittelun aikana samoja tehtäviä kuin muutkin tiimin jäsenet. Tyypillisimmin meillä tehtävät harjoittelut kestävät 5-6 kuukautta opinto-ohjelmasta riippuen. Useat työntekijöistämme ovat tulleet meille töihin onnistuneen harjoittelun kautta!

 

Kurkkaa tarina opiskelijan matkasta harjoittelun kautta vakituiseen työtehtävään!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: harjoittelija

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • valmius oppia
  • tiimityötaidot
  • positiivisuus
  • aktiivisuus

Jokainen meistä on joskus ollut aloittelija ja tiedämme, miltä se tuntuu. Siksi olemme rakentaneet suunnitelmallisen polun, jonka avulla opintojen parista pääsee askel askeleelta haasteita lisäten kehittymään ammattilaiseksi.

Herman IT Oy

Herman IT:n tehtävä on auttaa asiakasta keskittymään ydinliiketoimintansa kehittämiseen tuottamalla IT-ympäristöt ja niiden hallinta asiakkaalle optimoituna palveluna. Herman IT tarjoaa palveluja datanhallintaan ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen sekä tukee asiakasta digitalisaatiossa konesali- ja pilviratkaisujen avulla. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös resursseja sovelluskehityksen tehtäviin. Yhtiön toimipaikat ovat Kajaanissa ja Oulussa. Kajaanissa, Renforsin Rannan yrityspuistossa, sijaitsee myös tietoturvallinen ja ympäristöystävällinen datakeskuksemme. Yhtiössä työskentelee yhteensä n. 30 ammattilaista.

 

Ota yhteyttä:

Sijainti: Lönnrotinkatu 12 A, Kajaani

Oulun toimistomme sijaitsee osoitteessa Sepänkatu 20 (Technopolis Ydinkeskusta) 90100 Oulu

 

Herman IT osa Kainuun Puhelinosuuskuntaa, jolla on yli 120 vuoden historia.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!