Harjoitteluhakemus

Hei IT- tai talousalan opiskelija - tule Meitalle työharjoitteluun!

Tuotamme laadukkaita ja kustannustehokkaita IT:n, taloushallinnon sekä henkilöstöhallinnon kokonaispalveluita Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon kunnille, kaupungeille, kuntatoimijoille ja hyvinvointialueille. Palvelutarjontaamme kuuluvat monipuoliset

Talouspalvelut

  • osto- ja myyntireskontra
  • laskutus
  • kirjanpito ja controller

Henkilöstöhallinnon palvelut

  • palkanlaskenta
  • työsopimusten ym. käsittely

ICT-palvelut, esim.

  • järjestelmäpalvelut (esim. asiakas- ja potilastietojärjestelmät)
  • service desk 
  • etä- ja lähituki
  • käyttövaltuushallinta
  • tietoliikenne

Meitalla on harjoittelupaikkoja reippaille, omatoimisille ja luotettaville tiimipelaajille, jotka haluavat kehittää niin ammatillisia kuin työelämätaitojaankin. 

Isossa, lähes 500 henkilön organisaatiossamme löytyy monipuolisia, avustavia IT:n, palkanlaskennan ja talousalan työtehtäviä, jotka tukevat opiskelua ja osaamisen kehittymistä. Meitalla pääsee työskentelemään viihtyisässä ja asiantuntevassa työyhteisössä, jossa on vahva tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kunta-alan palvelutuotantoon. Toimipisteemme sijaitsevat Joensuussa, Lappeenrannassa, Imatralla ja Mikkelissä.

Jätä hakemuksesi ja kerro osaamisestasi sekä siitä, millaiset työtehtävät sinua kiinnostaisivat ja mihin ajankohtaan harjoittelusi sijoittuu. Olemme sinuun yhteydessä vain siinä tapauksessa, jos sopiva harjoittelupaikka löytyy. Hakemuksen jätettyäsi, voit tiedustella harjoittelupaikkatilannetta ottamalla yhteyttä tiimien palvelupäälliköihin. Heidän yhteystietonsa löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta www.meita.fi/yhtiomme. Harjoittelupaikkamme ovat palkattomia.

Hakuaika alkaa:

Meita

Meidän IT ja talous Oy - tuttavallisesti Meita - on monipuolinen ja luotettu ICT:n ja taloushallinnon kumppani. Omistaja-asiakkaitamme ovat Etelä- ja Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon kunnat, kuntatoimijat ja hyvinvointialueet. Kehitämme ajasta ja paikasta riippumattomia toimintamalleja, jotka mahdollistavat yhtenäiset IT-, talous- ja henkilöstöhallinnonpalvelut kaikille asiakkaillemme. Meitassa teet arvokasta työtä kuntalaisten hyväksi ja saat mahdollisuuksia sekä kehittyä että kehittää. Pääset haastavaan ja innoittavaan työhön osaksi asiantuntevaa työyhteisöä ja vahvaa tavoitteellista työnteon kulttuuria.

Logo

Harjoitteluhakemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!