Harjoitteluhaku 2023

SRV
Määräaikainen harjoittelu
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Me SRV:llä olemme rakentamassa kestävää ympäristöä, jossa kukoistaa myös ihminen. Kutsumme tätä elinkaariviisaudeksi. Uskomme, että voimme rakentaa viisaasti vain kysymällä ja kuuntelemalla. Se onkin tapamme toimia, ja erottaa meidät muista alan toimijoista myös työnantajana ja yhteisönä.

Meillä harjoittelijat ovat tärkeä osa työyhteisöämme. Harjoittelijat arvostavat meillä hyvää yhteishenkeä, vastuun saamista ja uuden oppimista. Meille onkin tärkeää, että jo harjoittelijana pääsee käyttämään vahvuuksia, kantamaan itselle sopivan määrän vastuuta ja kulkemaan kohti omia tavoitteita. ​​

 

Haemme nyt rakennusalan korkeakouluopiskelijoita

Harjoitteluun kesäksi 2023

 

Harjoittelijatehtävämme

Tämän hakemuksen kautta haemme ensi kesälle harjoittelijoita seuraaviin tehtäviin:

 • Haalariharjoittelija
 • Työnjohtoharjoittelija
 • Työmaainsinööriharjoittelija
 • Projekti-insinööriharjoittelija (LVIAS)
 • Harjoittelijoita rakentamista valmisteleviin tehtäviin

Harjoitteluun palkkaamme rakennusalan korkeakouluopiskelijoita, jotka opiskelevat rakennustekniikkaa, rakennusmestarin opintoja, infrarakentamista tai talotekniikan opintoja.

 

Millainen työyhteisö ja työpaikka olemme?

Olemme suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Toimimme valtakunnallisesti rakentaen koteja, tiloja työlle, koulutukselle ja yhteiskunnan toiminnalle sekä infraa ympärillemme ja allemme.

Aiempina vuosina ja nyt harjoittelijamme kokevat pääsevänsä hyvin osaksi työyhteisöä, he arvostavat kollegojen tukea sekä hyvää työskentelyilmapiiriä. Harjoittelijamme kokevat työskentelevänsä turvallisessa ja yhdenvertaisessa työympäristössä.

Työtehtävissään harjoittelijat tuntevat saavansa riittävästi vastuuta ja oppivansa uutta. Suurin osa harjoittelijoistamme työskenteleekin meillä useamman kesän sekä opintojen ohella ja monesti polku ei katkea edes opintojen valmistumiseen!

 

Millaisia harjoittelijoita toivomme osaksi työyhteisöämme?

 • Arvostamme halua oppia ja pyrkimystä onnistua
 • Toivomme sitkeyttä ratkaisujen hakemiseen
 • Meillä saa kysyä ja kuunnella
 • Turvallisuus on aina etusijalla 
 • Toivomme työkavereiksemme henkilöitä, jotka innostavat, kannustavat ja saavat ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen.
 • Otamme harjoittelijat vahvasti osaksi työyhteisöämme, joten toivomme, että pystyisit näkemään tulevaisuudessakin mahdollisuuden yhdessä toimimiseen

 

Mitä harjoittelu meillä tuo mukanaan?

Harjoittelijamme pääsevät mukaan rakentamisen arkipäivään. Kollegat ovat alan ammattilaisia, jotka ohjaavat ja neuvovat harjoittelijan uran alussa. Mielenkiintoiset hankkeemme näyttävät rakentamisen monipuolisuuden ja työtehtävien kirjon. Harjoittelijaohjelman kautta harjoittelijamme saavat:

 • Perehdytyksen ja parhaan mahdollisen alun työelämään
 • Työyhteisön, joka tukee kehitystä ja ottaa osaksi porukkaa
 • Tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön, jossa kaikki voivat osallistua ja vaikuttaa
 • Riittävästi vastuuta riittävällä tuella
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä kohti omia tavoitteita.

 

Me SRV:llä työskentelemme itsellemme merkityksellisissä tehtävissä, kiinnostavien hankkeiden parissa ja alan huippuammattilaisten työkaverina – elinkaariviisaassa joukossa.

 

Harjoittelun aikataulut

Pääsääntöisesti harjoittelu alkaa toukokuussa. Opintojesi tilanteen sekä työtehtäviemme tilanteen riippuen voi työtehtäviä olla mahdollista aloittaa jo alkuvuoden aikana. Kerrothan mahdollisesta kiinnostuksestasi hakemuksen yhteydessä.

Harjoittelu jatkuu pääsääntöisesti elokuulle tilanteesi ja työtehtävien tilanteen mukaisesti.

Palkkaus

Harjoittelun palkkaus noudattaa SRV:n harjoittelijapalkkataulukkoa, joka pohjautuu liittojen (TEK, RIA) opiskelijapalkkasuosituksiin. Lisäksi toimihenkilötehtävissä (työnjohto, työmaainsinööri, toimistotehtävät) palkkaukseen kuuluu lounasetu.

Työturvallisuus

Emme edellytä hakuvaiheessa hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mahdollistamme kaikille palkatuille harjoittelijoille työturvallisuuskortin suorittamisen SRV:n koulutuksissa kevään aikana.

Työtehtävien sijainti

Toimintamme on valtakunnallista, minkä myötä myös harjoittelijapaikkoja löytyy ympäri Suomen. Vahvistathan hakemukseesi ne paikkakunnat, joilla olisit valmis työskentelemään. Kohdistamme harjoittelijahakemuksia näiden paikkakuntatietojen mukaisesti rekrytoiville esihenkilöille. 

Työmaatehtävät edellyttävät liikkumisvalmiutta kohteelle. Toimistotehtävien työskentely tapahtuu pitkälti pääkonttoriltamme Espoosta tai muiden paikkakuntien toimistoilta.

 

Harjoitteluhaun aikataulu ja ohjeet

Haku aukeaa 4.tammikuuta ja on avoinna 19.3.2023 saakka.

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti ja harjoittelijoita haastatellaan sekä palkataan jo hakuaikana.

Hakemuksen jätettyäsi saat vahvistusviestin ja muokkauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Samaan sähköpostiosoitteeseen saat tietoa, kun hakemustasi käsitellään. Olemme yhteydessä haun edetessä joko rekrytointijärjestelmämme kautta sähköpostitse tai suoraan puhelimitse.

Täytäthän hakemuksen Vapaa kuvaus -kohtaan lyhyen esittelyn itsestäsi, muut olennaiset tiedot toivomme löytävämme liitteenä ansioluettelosta ja hakemuskirjeestä. Vastaathan lisäksi kaikkiin hakemuksella vaadittuihin kohtiin. Arvostamme erityisesti videokysymykseen vastaamista ja käsittelemme videon sisältäviä hakemuksia ensimmäisenä. Huomaa, että videokysymys aukeaa, kun olet täyttänyt nimi- ja sähköpostitiedot alkuun. 

Mahdollisissa kysymyksissä tarkastathan, löytyisikö vastausta nettisivuiltamme. Tarvittaessa olethan yhteydessä rekry(at)srv.fi.

 

SRV

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja

Ota yhteyttä:

Logo

Harjoitteluhaku 2023

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!