Haussa IP&Tech-juristi BOWAlle

Hei juristi, kiinnostaako sinua lakimaailman uudistaminen? Jos olet startup-henkinen juridiikan moniosaaja, joka innostuu immateriaalioikeuksiin, teknologiaan ja tietosuojaan liittyvistä kysymyksistä, niin BOWA haluaa sinut tiimiinsä! Olet täydellinen match BOWAlle, jos olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja pohtimaan laajasti erilaisia yritysjuridiikkaan liittyviä kysymyksiä. Tehtävässä pääset myös mukaan kehittämään BOWAn toimintaa osaamisesi ja innostuksesi siivittämänä. Tehtävä on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.

BOWAssa vahva laki- ja talousosaaminen on paketoitu innovatiiviseen palvelukonseptiin! BOWAn perustajat Paula Bock ja Matti Vansén halusivat ravistella lakialaa ja tarjota yrityksille kokonaisvaltaisempaa palvelua kuin perinteisessä lakitoimistossa ja näin BOWA sai alkunsa vuonna 2019. BOWAn tavoitteena on tarjota lakipalvelua liiketoimintalähtöisesti ja ymmärrettävästi. BOWAlle on tärkeää, että he tuntevat asiakkaansa hyvin. BOWAlla juristit ovat mukana asiakkaidensa arjessa auttaen ja ennakoiden tilanteita, joissa laki- ja talousymmärrystä tarvitaan. Tiimi on BOWAn tärkein voimavara ja siksi hyvää fiilistä vaalitaan arjessa. BOWAlla arvostetaan tuloksia, ei tuntikirjauksia. Tuloksiin päästään mutkattoman itseohjautuvuuden ja rohkeuden kautta!

Juristin työarki BOWAlla

BOWAn juristina saavut maanantaiaamuna hyvillä fiiliksillä upouusiin toimitiloihin Pikku-Roballe. Tiedät, että viikko tulee olemaan täynnä draivia ja tekemisen meininkiä! Nautit siitä, että BOWAlla töitä saa tehdä tosissaan, vaikka ei olisikaan niin totinen. Viikon aikana huolehdit itsenäisesti siitä, että toimeksiantotyö tulee hoidetuksi asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Raivaat kalenterista mielelläsi aikaa myös asiakassuhteiden kehittämiseen ja sparraat aktiivisesti tiimin kanssa myyntiin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Tärkeimmät tehtäväsi:

 • ratkot laajasti erilaisia asiakkaiden päivittäiseen liiketoimintaan liittyviä ongelmia
 • toimit asiantuntijana immateriaalioikeuksiin ja teknologiaan sekä tietosuojaan liittyvissä asioissa
 • neuvot tarvittaessa myös muihin oikeudenaloihin, kuten yhtiöoikeuteen, liittyvissä asioissa

Tehtävänkuvaasi kuuluu myös:

 • asiakkuushallinnan kehittäminen
 • asiakkuuksien hoitaminen
 • liiketoiminnan kehittäminen

BOWAlle olet match, jos

 • olet koulutukseltasi oikeustieteen maisteri
 • sinulla on noin 2-4 vuotta kokemusta lakiasiain-/ asianajotoimistosta tai inhouse counselin työstä
 • sinulla on kattava osaaminen ja ymmärrys immateriaalioikeuksista ja tietosuojasta
 • olet kiinnostunut teknologiasta ja siihen liittyvästä juridiikasta
 • olet kiinnostunut oppimaan lisää liiketoiminnan kehittämisestä

Tehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeää, että

 • tuot rohkeasti esiin omat näkemyksesi ja ideasi
 • teet mielelläsi itsenäisiä päätöksiä
 • olet työskentelytavaltasi ratkaisukeskeinen ja huolellinen
 • olet halukas asettumaan osaksi kasvavaa tiimiä, jossa työskennellään yrittäjähenkisesti
 • kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

 

Innostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ”Hae tähän työpaikkaan” -painikkeen kautta ja höystä se CV:lläsi. Hakuaika tehtävään päättyy 19.9.2021, mutta haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme kandidaatteja jo ennen haun päättymispäivää. Jos sinulla herää kysymyksiä hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Minjonin Satu Lappalaiseen (satu@minjon.fi tai +358 44 339 8025).

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Minjon Oy

Tästä hakuprosessista vastaa Minjon Oy asiakasyrityksen puolesta.

Minjon on vuonna 2016 perustettu rekrytointialan yritys, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. 

Uskomme, että huippusuorituksiin päästään motivaation siivittämänä ja haluamme auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita tekijöitä tiimeihinsä. Motivoituneet osaajat löytävät meidän kautta erilaisia kaupallisen ja juridisen alan työpaikkoja. Teemme sekä suorarekrytointeja että henkilöstövuokrausta. 

Arvostamme aitoa välittämistä, innostumista ja haluamme aina ylittää niin hakijoidemme kuin asiakkaidemme odotukset! Vaalimme hyvää tiimihenkeä ja uskomme, että työnteon pitää olla hauskaa.

Psst! Tarjoamme työnhakijoille sparrausta ja apua työnhakuun nyt myös urapalvelumme kautta. Käy katsomassa www.minjon.fi/shop jos kaipaat motivaatiovalmennusta, uravalmennusta tai jeesiä työnhaun tärkeimpien dokumenttien kanssa!

Puhelin: +358 50 336 4396
Sähköposti: satu@minjon.fi
Sijainti: Yrjönkatu 23 A
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!