Haussa Kumppanuuspäällikkö TAT Pirkanmaalle

(31.12.2021 asti nimike aluepäällikkö)

Nyt on innostava paikka auki myynnin osaajalle - etsimme nimittäin Talous ja Nuoret TAT:in tiimiin Kumppanuuspäällikköä! TAT:in innovatiiviseen tiimiin kaivataan nyt omatoimisella työotteella ja innostuneella asenteella varustettua myyntihenkistä tekijää, joka haluaa ottaa haltuun TAT Yrityskylän Pirkanmaan alueen. Tämä paikka on kuin tehty sinulle, jos haluat olla mukana edistämässä nuorten talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitoja. Työpaikka sijaitsee pääsääntöisesti Tampereella, mutta tehtävään sisältyy myös matkustamista toiminta-alueella. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen, aloitus mahdollisimman pian.

Talous ja nuoret TAT on valtakunnallinen vaikuttaja, jonka tavoitteena on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja haluaa toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. TAT tekee töitä nuorten työelämä- ja taloustaitojen eteen yhdessä koulujen, yliopistojen, yritysten, kuntien ja säätiöiden kanssa.

Talous ja nuoret TAT tunnetaan useimmin Yrityskylästä, joka on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattuoppimiskokonaisuus taloudesta, työelämästä ja yrittäjyydestä. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti kymmenellä alueella ja tavoittaa lukuvuosittain lähes 90 000 oppilasta ympäri Suomea.  Yrityskylä Pirkanmaa tavoittaa lukuvuosittain noin 6000 kuudes- ja yhdeksäsluokkalaista 26 kunnasta Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Satakunnan alueelta. Alueellisen tiimin muodostaa kumppanuspäällikkö ja kaksi asiantuntijaa yhdessä vastuuohjaajien kanssa. Tiimi vastaa TATin alueellisesta toiminnasta Pirkanmaalla yhdessä muun TATin henkilökunnan kanssa.

Kumppanuuspäällikön tehtävät

Kumppanuuspäällikön keskeisimmät tehtävät ovat varainhankinta, myynti, kumppanuuksien hoitaminen ja toiminnan alueellisen vaikuttavuuden lisääminen Pirkanmaan alueella. Tehtävässä vastaat yhteistyöstä kunta- ja yrityskumppaneiden sekä sidosryhmien kanssa. Lisäksi sinulla on TATin valtakunnallisia kumppanuusvastuita. Luot aktiivisesti uusia kumppanuuksia ja vahvistat nykyisten kumppaneiden sitoutumista yhteistyöhön. Edustat alueellasi rohkeasti TATtia ja nautit TATin ilosanoman aktiivisesta jakamisesta!

Kumppanuuspäällikön pääasialliset työtehtävät:

 • Varainhankinta ja myynti Pirkanmaan alueella
 • Kumppanuuksien kokonaisvaltainen hoito ja jatkuva kehittäminen
 • Alueellinen vaikuttaminen ja sidosryhmätyö
 • Aktiivinen viestintä ja verkostoituminen

Olet TAT:ille täydellinen match, jos:

 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus
 • Olet toiminut vastaavissa toimenkuvissa varainhankinnan, myyntityön ja/tai kumppanuuksien hoitamisen parissa
 • Olet ratkaisukeskeinen ja vastuullinen ongelmanratkaisija
 • Omaat hyvät projektinhallintataidot ja itseohjautuvat työotteen
 • Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky
 • Sinulla on jo hieman tuntemusta kunnallisesta päätöksenteosta ja kiinnostusta yrittäjyyskasvatusta kohtaan (tämä katsotaan eduksi)

TAT tarjoaa sinulle:

 • Mielenkiintoisen työympäristön merkityksellisten tehtävien parissa
 • Monipuolisen työnkuvan osana valtakunnallista tiimiä
 • Mahdollisuuden edistää nuorten talous- ja työelämätaitoja sekä yrittäjyyskasvatusta

Innostuitko? Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi viimeistään 23.7.2021 'Hae tähän työpaikkaan'- painikkeen kautta. Jos sinulla on kysymyksiä hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Minjonin Annastiina Penttilään (puh. + 358 50 328 7567).

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen ja vakituinen

Minjon Oy

Tästä hakuprosessista vastaa Minjon Oy asiakasyrityksen puolesta.

Minjon on vuonna 2016 perustettu rekrytointialan yritys, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. 

Uskomme, että huippusuorituksiin päästään motivaation siivittämänä ja haluamme auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita tekijöitä tiimeihinsä. Motivoituneet osaajat löytävät meidän kautta erilaisia kaupallisen ja juridisen alan työpaikkoja. Teemme sekä suorarekrytointeja että henkilöstövuokrausta. 

Arvostamme aitoa välittämistä, innostumista ja haluamme aina ylittää niin hakijoidemme kuin asiakkaidemme odotukset! Vaalimme hyvää tiimihenkeä ja uskomme, että työnteon pitää olla hauskaa.

Psst! Tarjoamme työnhakijoille sparrausta ja apua työnhakuun nyt myös urapalvelumme kautta. Käy katsomassa www.minjon.fi/shop jos kaipaat motivaatiovalmennusta, uravalmennusta tai jeesiä työnhaun tärkeimpien dokumenttien kanssa!

Sähköposti: annastiina@minjon.fi
Sijainti: Yrjönkatu 23 A
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!