Haussa Legal Counsel Veritakselle

 

Oletko juristi, joka:

  • on kiinnostunut kansainvälisestä sijoitusrahastosijoittamisesta?
  • haluaa tulevaisuudessa laajentaa rahastojuridiikan osaamistaan myös salkunhoidon puolelle?
  • nauttii päätösten tekemisestä, struktuurin luomisesta ja uuden oppimisen tunteesta?

 

Jos vastasit kolme kertaa KYLLÄ, tämä paikka voi olla sinua varten!

 

Haemme Veritakselle Legal Counselia, jolla on vähintään 4 vuoden työkokemus koti- ja/tai ulkomaisiin sijoitusrahastoihin liittyvästä juridiikasta. Taustasi voi olla esimerkiksi asianajotoimistosta, konsulttitalosta tai sijoitustoimintaa harjoittavasta yhtiöstä.

 

Tehtävä, jossa osallistut rahastosijoittamisen kaikkiin vaiheisiin.

Tehtävä sopii henkilölle, joka haluaa kasvaa kansainvälisten vaihtoehtoisten rahastosijoitusten osaajaksi. Pääset syventämään osaamistasi esimerkiksi sijoitusrahastojen sopimuskokonaisuuksista ja vero-oikeudellisista kysymyksistä. Sinulla on kaikki mahdollisuudet laajentaa näkemystäsi myös salkunhoidon puolelle.

 

Kansainvälisesti merkittävät sijoituskohteet.

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen, joka huolehtii reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta.  Veritaksen sijoitusrahastotiimi tekee kansainvälisesti merkittäviä private equity - ja private credit -sijoituksia.

 

Välittävä tiimi, jossa annetaan vastuuta ja kestetään riskinottoa.

Tässä tehtävässä tulet osaksi Veritaksen kymmenen asiantuntijan sijoitustiimiä. Tiimi on erittäin kokenut ja työskennellyt pitkään yhdessä. Tiiminjäsenet luottavat toisiinsa, tekevät mutkatonta yhteistyötä ja ovat tottuneet tekemään päätöksiä epävarmoissa olosuhteissa.

 

Vastuusi pähkinänkuoressa:

  • Sijoitusrahastosijoitusten tekoon liittyvät sopimusneuvottelut ja sopimusprosessin hoidosta vastaaminen
  • Yhteydenpito kansainvälisiin varainhoitajiin ja yhteistyökumppaneihin
  • Ulkopuolisten neuvonantajien työn koordinointi
  • Sisäinen dokumentointi (esim. mallipohjat ja parhaat käytännöt)

 

Veritaksen sijoitusrahastotiimi on ennen tätä rekrytointia nojautunut ulkopuolisten kumppaneiden apuun juridisissa kysymyksissä. Tehtävänkuva on näin ollen uusi ja pääset rakentamaan siitä omannäköisesi.

 

Tehtävä edellyttää suomalaista oikeustieteen maisterin tutkintoa ja kykyä työskennellä englanniksi ja suomeksi. Lisäksi tehtävässä tulisi ymmärtää puhuttua ja kirjoitettua ruotsia.

 

Työpaikka sijaitsee Veritaksen Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimipisteessä.

 

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si 21.11.2021 mennessä. Minjonin rekrytoija Satu Lappalainen antaa mielellään lisätietoja paikasta (+358 44 339 8025 tai satu@minjon.fi).

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Minjon Oy

Tästä hakuprosessista vastaa Minjon Oy asiakasyrityksen puolesta.

Minjon on vuonna 2016 perustettu rekrytointialan yritys, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. 

Uskomme, että huippusuorituksiin päästään motivaation siivittämänä ja haluamme auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita tekijöitä tiimeihinsä. Motivoituneet osaajat löytävät meidän kautta erilaisia kaupallisen ja juridisen alan työpaikkoja. Teemme sekä suorarekrytointeja että henkilöstövuokrausta. 

Arvostamme aitoa välittämistä, innostumista ja haluamme aina ylittää niin hakijoidemme kuin asiakkaidemme odotukset! Vaalimme hyvää tiimihenkeä ja uskomme, että työnteon pitää olla hauskaa.

Psst! Tarjoamme työnhakijoille sparrausta ja apua työnhakuun nyt myös urapalvelumme kautta. Käy katsomassa www.minjon.fi/shop jos kaipaat motivaatiovalmennusta, uravalmennusta tai jeesiä työnhaun tärkeimpien dokumenttien kanssa!

 

Puhelin: +358 44 339 8025
Sähköposti: satu@minjon.fi
Sijainti: Yrjönkatu 23 A
Logo

Haussa Legal Counsel Veritakselle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!