Haussa toimitusjohtajan assistentti Ahlström Capitalille

Oletko sinä iloisen innostunut ja kokenut johdon assistentti, joka:

 • motivoituu mahdollisuudesta työskennellä yhtiön toimitusjohtajan työparina, huolehtien hänen työarkensa sujuvuudesta?
 • hallitsee sujuvasti keskeiset toimisto-ohjelmistot ja digitaaliset työkalut?
 • sukkuloi positiivisella otteella ajoittain nopeatempoisessa työarjessa ja suhtautuu uteliaan kiinnostuneesti toiminnan kehittämiseen?

 

Jos vastasit kolme kertaa KYLLÄ, tämä paikka voi olla sinua varten!

 

Ahlström Capitalin tiimiin on haussa toimitusjohtajan assistentti, joka on täynnä positiivista tarmoa ja johon tiimi voi luottaa kuin kallioon. Tuet Ahlström Capitalin toimitusjohtajaa ja tarvittaessa muuta johtoa päivittäisessä työssä huolehtien muun muassa kalenterin ja tapaamisten organisoinnista sekä projektien koordinoinnista. Olet myös yhtiön hallituksen yhteyshenkilö, ja vastaat hallituksen kokouksiin liittyvästä organisoinnista. Avustat myös agendojen, pöytäkirjojen ja muiden asiakirjojen laatimisessa ja hallinnassa sekä kokous- ja matkajärjestelyissä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu Ahlström Capitalin hallintotiimin työn koordinointi. Viikkoosi sisältyy myös tiimin sparrausta, yhteydenpitoa portfolioyhtiöiden kanssa Suomen sisällä ja kansainvälisesti sekä tietysti naurua ja hyviä keskusteluja! Tehtävänkuvaan pystyy vaikuttamaan oman taustan ja toiveiden pohjalta, ja positio on täysipäiväinen ja vakituinen.

 

Ahlström Capitalin 15 hengen asiantuntijatiimi tarjoaa sinulle työympäristön, jossa arvostetaan omatoimisuutta, itsenäistä työotetta ja reippautta. Uuden oppiminen ja kehittyminen ovat tärkeitä toiminnan kulmakiviä. Toimintaympäristö on alati muutoksessa, joten Ahlström Capitalin matkassa saat paljon mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Käytössäsi ovat ajantasaiset fasiliteetit, jotka mahdollistavat sujuvan työskentelyn sekä hyvät henkilöstöedut.

 

Olet etsimämme assistentti, jos:

 • sinulla on työkokemusta johdon assistentin työstä minimissään noin viiden vuoden ajalta sekä tehtävään soveltuva tutkinto
 • hallitset MS Office -ohjelmat perusteellisesti ja omaksut uusia järjestelmiä nopeasti
 • puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia – ruotsin kielen taidosta saat ison plussan!
 • olet työotteeltasi positiivinen ongelmanratkaisija
 • sinua innostaa mahdollisuus vastata pienen hallintotiimin työn koordinoinnista
 • saat hyvän ja ahkeran asenteesi sekä iloisen otteesi myötä asioita tapahtumaan
 • olet taitava suunnittelemaan ja huolehtimaan aikatauluista
 • et hätkähdä nopeita käänteitä ja sinua motivoi tiimisi jäsenten auttaminen

 

Jos sinulla on kokemusta hallitusmateriaalien laatimisesta ja Director’s Desk -järjestelmän käytöstä, se katsotaan eduksi!

 

Ahlström Capital on perheomisteinen sijoitusyhtiö, jossa yhdistyvät teollisuusyhtiön aivot, sijoittajan lihakset ja perheyhtiön sydän. Yhtiö sijoittaa teollisuuteen, kiinteistöihin ja metsään, ja kuuluu Suomen suurimpiin ja merkittävimpiin sijoitusyhtiöihin. Ahlström Capitalilla on 170-vuotinen toimintahistoria, ja he uskovat toiminnassaan kestävän kehityksen voimaan, vastuulliseen toimintaan ja perinteiden vaalimiseen. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Eteläesplanadilla Helsingin ytimessä. Lisätietoja Ahlström Capitalista löydät osoitteesta www.ahlstromcapital.com

 

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 1.2.2022 mennessä. Haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme kandidaatteja jo ennen haun päättymispäivää! Voit myös olla yhteydessä Minjonin rekrytoijaan Vilma Suomeen (+358 50 360 5134 tai vilma@minjon.fi), jos haluat keskustella positiosta tarkemmin! 👋

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Minjon Oy

Tästä hakuprosessista vastaa Minjon Oy asiakasyrityksen puolesta.

Minjon on vuonna 2016 perustettu rekrytointialan yritys, joka auttaa yrityksiä ja työntekijöitä löytämään toisensa. 

Uskomme, että huippusuorituksiin päästään motivaation siivittämänä ja haluamme auttaa yrityksiä löytämään motivoituneita tekijöitä tiimeihinsä. Motivoituneet osaajat löytävät meidän kautta erilaisia kaupallisen ja juridisen alan työpaikkoja. Teemme sekä suorarekrytointeja että henkilöstövuokrausta. 

Arvostamme aitoa välittämistä, innostumista ja haluamme aina ylittää niin hakijoidemme kuin asiakkaidemme odotukset! Vaalimme hyvää tiimihenkeä ja uskomme, että työnteon pitää olla hauskaa.

Psst! Tarjoamme työnhakijoille sparrausta ja apua työnhakuun nyt myös urapalvelumme kautta. Käy katsomassa www.minjon.fi/shop jos kaipaat motivaatiovalmennusta, uravalmennusta tai jeesiä työnhaun tärkeimpien dokumenttien kanssa!

Puhelin: 050 360 5134
Sähköposti: vilma@minjon.fi
Sijainti: Yrjönkatu 23 A
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!