Hautomotyöntekijä

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme asiakkaallemme Jalasjärvelle 

 

HAUTOMOTYÖNTEKIJÄÄ

 

Oletko reipas, tarkka, yhteistyökykyinen ja utelias oppimaan uutta? Entä pidätkö rutiininomaisesta työstä? Mikäli koet vastaavasi kuvausta, jatkahan lukemista.


Työ sisältää mm. untuvikkojen lajittelua linjalla, painepesua sekä kennojen ja laatikoiden nostelua. Välillä työhön kuuluu myös päivystystä. Työtunteja kertyy viikkoa kohti n. 30-40, ja työpäivien pituudet hieman vaihtelevat. Työhön kuuluu kattava perehdytys, joten aiempi vastaava kokemus ei ole välttämätöntä. Hygieniavaatimukset ovat työssä korkeat, minkä vuoksi pikkutarkkuus on eduksi ja sinulla ei myöskään voi olla omassa taloudessasi siipikarjaa. 

 

Työsuhde on määräaikainen, mutta jatko on myös mahdollinen. Mikäli tahtoa ja innokkuutta löytyy, on mahdollista saada myös muita tehtäviä ja vastuita.

 

 

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, koska haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Työ alkaa syyskuussa.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Meri-Tuulia Jaskari (meri-tuulia.jaskari(a)sol.fi)

Työsuhde-edut

  • Smartum liikuntasaldo
  • Työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!