Head of Content, Supla

Miten sinä kuulet maailman ympärilläsi? Kääntyvätkö näkemäsi ja lukemasi helposti päässäsi audioksi? Haluaisitko päästä avainasemaan ja todelliselle audion näköalapaikalle? Liity osaksi luovaa tiimiämme rakentamaan mielenkiintoisia, viihteellisiä ja ajankohtaisia digiaudiosisältöjä.

Supla on osa Nelonen Median Total Audio -yksikköä. Suplan lisäksi yksikköön kuuluu useita radiokanavia kuten Radio Suomipop, festivaali- ja tapahtumayksikkö Nelonen Media Live sekä levy-yhtiö Kaiku Entertainment. Haluamme olla Suomen suurin viihdetalo, joka tarjoaa viihtyisän ja turvallisen työympäristön, ammattitaitoiset työkaverit sekä sopivasti juhlintaa onnistumisten keskellä.

Haemme nyt digiaudiopalvelu Suplan uudenlaiseen Head of Content -rooliin kahta tekijää kehittämään ja tuottamaan uusia digiaudiosisältöjä.

Mitä tarjoamme

Roolissasi pääset kehittämään ja tuottamaan uudenlaisia digiaudiosisältöjä. Formaatit podcasteistä ja äänikirjoista elävät ja kehittyvät erilaisiin muotoihin, joten tämä kehitys antaa hienon mahdollisuuden uuden synnyttämiselle. Olet mukana luomassa ja toteuttamassa sisältöstrategiaamme, joten budjetti, sisältöjen kaupallistaminen ja datan analysointi kuuluvat toimenkuvan arkeen.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän monimuotoisessa tiimissämme, joka ottaa työnsä, muttei itseään liian vakavasti. Tiimissä tehdään töitä yhdessä yhteisten strategisten tavoitteiden eteen ja päivästäsi ei puutu myöskään positiivisen iloista mäiskettä. Arjessa pääset tekemään myös tiivistä yhteistyötä koko Nelonen Media organisaation kuin myös Sanoman eri yksiköiden kanssa.    

Meille tärkeitä asioita ovat intohimo audioon, uuden sisältökokonaisuuden tunnistaminen ja päivän päätteeksi hyvät naurut.

Mitä odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ns. sisältönenää, joka tarkoittaa jatkuvaa ympäristön tarkkailua uusien sisältökokonaisuuksien ja tekijöiden osalta. Olet utelias, seuraat mitä ympärilläsi tapahtuu ja osaat luoda näkemästäsi esimerkiksi podcast-formaatin ja löytää sille sopivat tekijät.

Toivomme sinulta näyttöjä projektien läpiviemisestä ja olet ehtinyt jo luomaan omaa verkostoa työelämässä. Työ tarvitsee myös järjestelmällisyyttä ja normaalia paksumpaa nahkaa.   

Sinun ei tarvitse olla digiaudion täysverinen ammattilainen – riittää, että omaat itsenäisen työskentelyotteen sekä positiivista asennetta tarttua asioihin. Päätöksiä pitää tehdä, ja palautteen antaminen ja vastaanottaminen on lähtökohtaisesti mieluista.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien ja yksittäisten tekijöiden kanssa.

Heräsikö mieleesi kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävästä ja Sanomalla/Nelonen Mediassa työskentelystä antaa mielellään Total Audio -yksikön johtaja Jussi Suvanto, 040 554 8753 tai jussi.suvanto(a)nelonenmedia.fi.

Hakeminen on helppoa

Kiinnostuitko? Hae tehtävään sähköisellä hakemuslomakkeella viimeistään 31.5.2022. Kuulisimme mielellämme osaamisestasi ja miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, viinikerho, kulttuuritapahtumat jne.)
  • Tasokas työterveyshuolto
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Lomamökit mm. Vierumäellä ja Rukalla
  • Henkilöstörahasto
  • Joustava hybridityömalli
  • Kuntosali Sanomatalossa

Nelonen Media

Nelonen Media on Suomen suurin viihdetalo, joka on osa Sanoma Media Finlandia. Tv-kanavabrändeihimme kuuluvat Nelonen, Jim, Liv ja Hero sekä sisältöpalvelut Ruutu ja Supla. Radiokanaviimme kuuluvat Radio Suomipop, Radio Rock, Me Naiset Radio, Loop, Helmi, Hitmix sekä Aito Iskelmä. Lisäksi viihdytämme suomalaisia lukuisten tapahtumien ja festareiden kautta.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!