Head of Marketing, Helsingin Sanomat

Oletko markkinoinnin huippuammattilainen? Tunnistatko markkinoinnin merkityksen asiakaspolun varrella? Kuulostavatko sananvapaus, totuus ja tasa-arvo arvoilta, joiden eteen haluat tehdä töitä? Ikoninen ja alati kehittyvä huippubrändimme Helsingin Sanomat etsii markkinoinnin vetäjää rooliin, jossa vastuualueena on HS:n tuoteperheen brändimarkkinointi ja bränditiimin kehitys- ja esihenkilötyö.

 

Mitä teet ja mistä vastaat?

Tässä roolissa vastaat Helsingin Sanomien emobrändin ja sen tuoteperheeseen kuuluvien alabrändien sekä erillistuotteiden markkinointistrategioiden luomisesta ja toteuttamisesta. Ymmärrät nykyisten ja tulevien asiakkaidemme tarpeita ja löydät keinot vaikuttaa heidän käyttäytymiseensä. Johdat strategian käytäntöön ja hallitset markkinoinnin budjettia. Vastaat strategian tavoitteista johdettujen markkinointikampanjoiden, jatkuvan mainonnan ja sisältömarkkinoinnin tuloksellisesta toteuttamisesta. Osallistut myös tuotteen kehittämiseen – markkinoinnin lupaukset on lunastettava!

Apunasi sinulla on joukko ammattilaisia: bränditiimin esihenkilönä tehtäväsi on sparrata ja mahdollistaa, että tiimi ja sen jäsenet saavuttavat tavoitteensa ja nauttivat työstään. Sinä liidaat ja asetat tavoitteet, mutta olet valmis laittamaan myös itse kädet saveen: osallistut tarvittaessa luovaan sisällöntuotantoon ja kampanjoiden julkaisemiseen. Olet sujuva kirjoittaja ja osaat mainonnanhallinnan alustat

 

Millainen olet?

Jotta sinä ja tämä rooli olisitte täydelliset toisillenne, olet ennen kaikkea markkinointiguru, jolla on yhtälailla näyttöjä datalähtöisestä strategiatyöstä kuin visionääristä ja rohkeista bränditeoista. Hallitset markkinoinnin kentän myös laajemmin, kuin vain mainonnan osalta - tunnistat mitkä toimenpiteet vastaavat tavoitteisiin parhaiten. Sinulla on näkemystä, vahvoja mielipiteitä ja kyky perustella ne. Priorisointikykysi ja projektinjohtotaitosi ovat huippuluokkaa, olet jämäkkä ja saat asiat tapahtumaan, mutta olet aina ensisijaisesti tiimipeluri.

Esihenkilönä sinulle annetaan kiitosta siitä, että vaikka olet aina valmis sparraamaan, luotat tiimiisi ja annat tilaa omatoimisuudelle. Sinulla on näyttöjä, kuinka olet kehittänyt tiimiläisiäsi rooleissaan ja tehtävissään, olet motivoinut heitä huippusuoritukseen sekä tiiminä että yksilöinä.

Sinulla on toivottavasti kokemusta digitaalisesta tilausliiketoiminnasta ja nuoriin kohderyhmiin vaikuttamisesta. Journalismin, sisältöjen ja toimituksellisen työn ymmärtäminen auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Olet intohimoinen uutismedian kuluttaja!

 

Mitä saat?

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä maailmanluokan markkinointia tekevän, ikonisen brändin parissa. Pääset avainroolissa rakentamaan visiotamme, journalismia seuraaville sukupolville digitaalisessa maailmassa. Saat toteuttaa markkinointia hyvillä resursseilla ja ammattilaisten kanssa yrityksessä, jossa markkinoinnin roolia arvostetaan strategisena voimavarana. Sanomalla työnkuvasi on varmasti monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä ja vastuut kasvavat kehittymisesi myötä.

Toimipaikkamme sijaitsee Sanomatalossa, loistavien yhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa. Koronan jäljiltä työskentelemme joustavasti sekä lähi- että etätyössä ihmistemme toiveet huomioon ottaen. Liiketoimintamme, journalismin, luonteesta johtuen olemme aitiopaikalla yhteiskunnan muutosten ja maailmantilanteiden raportoijina ja tulkitsijoina.

Tervetuloa työskentelemään brändiemme kanssa, inspiroivien ammattilaisten joukkoon ja journalismin kiehtovaan ja hektiseen maailmaan. Kiinnostuitko? Tehtävästä lisätietoja antaa VP Portfolio Development & Marketing, Heidi Björklöf  050 5915808 / heidi.bjorklof@sanoma.com. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen

Tarjoamme

  • Kuntosali Sanomatalossa
  • Lomamökit mm. Vierumäellä ja Rukalla
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Lounasetu
  • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, viinikerho, kulttuuritapahtumat jne.)
  • Henkilöstörahasto
  • Tasokas työterveyshuolto

Sanoma Media Finland, Uutis- ja featuremedia

Uutis- ja featuremedia pitää huolta yhteiskunnallisesti tärkeän journalismin siirtymisestä digimurroksen yli seuraaville sukupolville. Tarinamme alkoi Helsingin Sanomien edeltäjän, Päivälehden perustamisesta 1889. Tästä alkaen olemme tarjonneet tiedonvälitystä avoimen demokratian ja sivistyksen tueksi, ja samalla yhdistäneet suomalaisia antamalla yhteisiä puheenaiheita. 

Portfolioomme kuuluu Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa ja 13 pienempää paikallislehteä, Me Naiset, Urheilulehti, Tiede, Tiede Luonto, Glorian Ruoka ja Viini, Soppa 365,  Sanoma Games, Sport, Vauva, Meidän Perhe, HS Metro, HS Teema ja HS Kirjat. Tämä on Suomen suurin mediakokonaisuus käytöllä, tavoittavuudella ja euroillakin mitattuna.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!