Head of Product

 

Haluatko Sinäkin olla mukana vaikuttamassa sekä julkisten toimijoiden että yksityisten yhtiöiden tapaan huolehtia taloushallinnostaan tänään ja tulevaisuudessa?

Millainen mahdollisuus sinua odottaa meillä?

Tässä tehtävässä pääset mukaan hallitsemaan Wintime-taloushallinnon tuoteperhettä kokonaisuutena kohti entistä kirkkaampaa suuntaa yhtiömme tuotavalikoimassa, yhdessä timanttisen asiantuntijaporukan kanssa.

Tuoteperhe kuuluu Finance-tuotealueelle, joka kattaa taloushallinnon järjestelmät Intime ja Wintime sekä Approval laskujen kierrätys, Assets käyttöomaisuuden hallinta ja Archive arkistointi. Tällä hetkellä tuotealueella työskentelee noin 50 asiantuntijaa, joiden kanssa pääset tekemään yhteistyötä.

Tehtävässä ydintehtäviisi kuuluu

 • Wintime-tuoteperheen strategian kehittäminen ja siitä raportoiminen yhdessä taloushallinnon tuotealueen muun johdon kanssa

 • Tuotteiden taloudellisen tuloksen (kannattavuus, liikevaihto, kasvu), teknisen vahvuuden, elinkaaren sekä tulevaisuuden näkymien arvioiminen

 • Yhteistyön varmistaminen yli tiimirajojen ja poikki organisaation

 • Tuotestrategian toteututuksen seuraaminen ennakoivasti. Tämä edellyttää osallistumista prosesseihin sisäisten sidosryhmien kanssa sekä yksikön johdon neuvomista eri ratkaisuissa.

 • Sovittujen aikataulujen toteutumisen seuraaminen ja ylläpito, sekä tarvittaessa priorisointia eri osa-alueiden välillä.

 • Ohjaus ja/tai osallistuminen asiakasyhteistyöhön etenkin tiedon keräämisen ja tarvekartoituksen näkökulmasta 

 • Osallistuminen tuotteiden keskeisten menestysmittareiden (esimerkiksi pNPS) käyttöönottoon ja seurantaan.

 • Mahdollisesti myös henkilöjohtamista, omasta kokemuksesta riippuen ja miten sovitaan
   

Mitä odotamme sinulta

 • Aikaisempaa kokemusta tuotehallinnan tehtävistä: roadmapit, kilpalija-analyysit ja hinnoitteluprosessit ovat sinulle tuttuja

 • Kokemusta taloushallinnosta ja taloushallinnon järjestelmistä, käyttöomaisuuden hallitsemisesta plussaa!

 • Kykyä johtaa muutosta ja oma-aloitteista otetta erilaisten haasteiden ratkomiseen

 • Kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtäsi itsenäisesti

 • Kykyä inspiroida ja motivoida kanssaihmisiä 

 • Kykyä strategisen tason ajatteluun ja siitä viestimiseen

 • Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja tiimityötaidot

 • Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä

 

Millaista meillä on työskennellä?

Meillä saat 350 työkaverin viihtyisän ja rennon työyhteisön. Työskentelemme joustavasti sekä etänä että toimistolla. Toivomme kuitenkin näkevämme sinua säännöllisesti, sillä yhteisöllisyys ja tiimityö on meille tärkeää. Työ Vismalla on vauhdikasta. Puitteet onnistumisille luomme kuitenkin työn- ja vapaa-ajan tasapainolla, luottamuksella sekä matalalla hierarkialla. Yrityskulttuurimme on ihmisläheistä: erilaiset ihmiset, osaamiset ja kokemukset muodostavat toimivan yhteisön, jossa saa kukoistaa ja myös kehittyä ja kasvaa. 

 

Palkkaus ja edut: 

Palkkahaarukka tehtävässä on n. 5200–6500 euroa, mutta kuulemme mielellämme odotuksistasi. Palkkaus määrittyy osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Suosituimpia etujamme ovat: kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuurietu, terveysvakuutus, ulkopuolisten kumppaneidemme tarjoamat valmennuspalvelut, merkityksellinen työ, työmatka- ja fillarietu, mahdollisuus käyttää Visman loma-asuntoja Marbellassa ja Chamonixissa sekä aktiivinen vapaa-ajan toiminta kaikilla toimistoillamme. Tarjoamme sinulle viihtyisän ja avoimen työyhteisön, jossa pienistäkin asioista kiitetään suklaalla.

 

Rekrytointiprosessista: 

Rekrytointiprosessiimme kuuluu kaksi haastattelukierrosta sekä soveltuvuusarviointitestit. Prosessin aikana sinulla on myös mahdollisuus tutustua tulevan tiimisi jäseniin.

Kiinnostuitko? Laita hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta tulemaan viimeistään 4.8.204. Annette (Annette Wikström, annette.wikstrom@visma.com, puh.040 503 7791) tuotealuejohtajana vastaa kysymyksiin to 4.7. klo 15-17, ma 15.7. klo 15-17 ja ke 31.7. klo 8-11. Muuten lomailemme heinäkuun ja palaamme asiaan viikolla 32.

Odotamme innolla hakemustasi ja tulevia keskusteluja!

Haku alkaa ja päättyy

Visma Aquila Oy

Visma Aquila Oy on luotettava kumppani liiketoimintakriittisissä SaaS-tuotteissa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia ratkaisuja työsuhteen elinkaaren vaiheisiin: palkanlaskentaan, kulu- ja matkahallintaan, taloushallintoon, työvoiman hallintaan, henkilöstöhallintoon ja henkilöstön kehittämiseen sekä opetushallintoon. Tarjoamme ylpeydellä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, sekä huipputeknologiaa, ihmiseltä ihmiselle. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma.

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 14 500 työntekijää, 1,6 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä 2,2 mrd. euron liikevaihto vuonna 2022 sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille.  www.visma.fi

Sähköposti: rekryt.public@visma.com
Sijainti: Keskuskatu 3

Logo

Head of Product

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!