Head of structural engineering

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1450 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 196 Me. Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko. Haluatko sinä tulla mukaan tarjoamaan parempia koteja asiakkaillemme?   

Haemme nyt tiimiimme näköalapaikalle lujuuslaskennan osaajaa positioon

Head of structural engineering - solution compliance

Olet tärkeä osa konsernin kahdeksan hengen teknisen tuen tiimiä ja osa teknistä hubiamme, joka vastaa keskitetysti henkilöstön teknisestä osaamisesta ja sen kehittämisestä sekä tukee kansallisia ja kansainvälisiä tukitiimejä. Tässä uniikissa roolissa pääset seuraamaan oman työsi tulosta ja sen vaikutusta koko liiketoimintaan.

Lujuuslaskennan asiantuntijana vastaat tuotteidemme viranomaismääräysten toteutumisesta. Osana teknisen tuen tiimiä vastaatte yhdessä kehitysosaston kanssa tuotteidemme mitoittamisesta normien ja määräysten mukaisesti, huomioiden kansainvälisen liiketoimintamme edellytykset. Olet kehittämässä ja luomassa yhteistyötä rakennesuunnittelijoiden ja viranomaisten kanssa sekä ohjaat oman henkilöstön kouluttamisesta lujuuslaskennan ja mitoittamisen osalta. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja johdat oman alueesi sidosryhmä-ja verkostoyhteistyötä niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Tässä tehtävässä olet mukana toteuttamassa uuden- ja nopeasti kasvavan kansainvälisen organisaation strategisia tavoitteita niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja paloa toimintojen kehittämiseen 
  • Soveltuvaa ammattikorkea- tai korkeakoulututkintoa (rakennusala)
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
  • Arvostamme FEM-osaamista ja aiempaa kokemusta tuotetestaamisesta

Aina parempi, jos tunnet Eurokoodistoa sinulla on jo aiempaa kokemusta lujuuslaskennasta sekä rakennesuunnittelu tehtävistä

Me tarjoamme sinulle:

  • Näköalanpaikan kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa
  • Mukavan & osaavan työyhteisön
  • Työn, jolla on merkitystä
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Koulutus & uramahdollisuudet

Kyseinen tehtävä on merkityksellinen näköalapaikka voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Tässä positiossa toimipisteesi voi sijaita Kouvolassa tai Vantaalla, tai mahdollisesti jossain muussa organisaation toimipisteessä.

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumonin menestystarinaa, jätä hakemuksesi tämän linkin kautta palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 5.6.2022

Lisätiedot:  Liena Silen Eezy Personnel, Executive Search Consultant puh. 040 4826770 liena.silen@eezy.fi

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Epassi-liikuntasaldolla. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa tehtävää talon sisällä vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Lumon Oy

Lumon on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen konserni. Autamme asiakkaitamme tekemään parempia koteja. Markkinat ja asiakkaiden vaatimukset ovat kasvaneet vuosikymmenten saatossa. Perheyritys Lumon on pystynyt edelläkävijänä vastaamaan haasteeseen ja kehittänyt haluttuja, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä tuotteita yhä laajeneville markkina-alueille.

Tänään Lumon on kansainvälisesti tunnettu yritys ja haluttu merkki, johon asiakkaat ovat oppineet luottamaan. Lumonin tuotevalikoima on laajentunut parvekelaseista lasiterasseihin, tilanjakajiin ja erilaisiin parvekejulkisivuratkaisuihin. 

Lasi- ja alumiinirakenteisiin keskittynyt Lumon on merkittävä yritys Euroopan ja Pohjois-Amerikan parveke- ja terassimarkkinoilla. Tytäryhtiöitä on Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä ja Kanadassa.

 

Sijainti: Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!