Hei silmälääkäri tai silmätauteihin erikoistuva lääkäri! Tule silmälääkäriksi Joensuuhun?

Haluaisitko työskennellä osana Suomen johtavaa silmäterveyden ja näkemisen yritystä? Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset käyttämään laajasti silmälääkärin ammattitaitoasi ja vaikuttamaan työaikoihin, -tahtiin ja -päiviin? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset käyttämään kattavasti omaa osaamistasi sekä mahdollisuuden kehittyä. Meillä voit työskennellä silmätautien erikoislääkärinä tai silmätauteihin erikoistuvana lääkärinä.  

Haemme nyt lisävahvistusta Joensuussa toimivaan lääkäritiimiimme. Joensuussa on työmahdollisuuksia niin Silmäasema Julkisissa Silmäterveyspalveluissa kuin Silmäaseman myymälässä ja yksityisessä Silmäsairaalassa. Voit työskennellä viisi päivää viikossa tai muutaman päivän kuukaudessa, miten elämäntilanteeseesi parhaiten sopii, ja työnkuvaasi voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan. Mikäli matkustaminen mietityttää niin, järjestämme tarpeen vaatiessa sinulle myös majoituksen.  

Erikoistuvalle tässä on mahdollisuus tutustua yksityisesti tuotettuun julkisen terveydenhuollon palveluun sekä privaattivastaanottojen maailmaan 

”Työskentelyn aloittaminen oli mutkatonta, koska Silmäasema antoi hyvän perehdytyksen ja selkeät ohjeet potilastyöhön. Henkilökunta on asiantuntevaa ja tarvittaessa voin myös konsultoida ylilääkäriä. Työnkuva on ollut selkeä ja työmäärä sopiva – olen myös voinut vaikuttaa työskentelytahtiin ja hoidettaviin potilasryhmiin”, Suleyman iloitsee. Lue Suleymanin tarina tästä!

Silmäasema Julkiset Silmäterveyspalvelut Joensuu 

Silmäasema Julkiset Silmäterveyspalvelut Oy:lla on yhteistyösopimus Joensuun hyvinvointialueen SiunSoten kanssa silmätautien lääkäripalveluiden tuottamisesta. SiunSotessa hoidamme kaikenikäisten julkisen terveydenhuollon potilaiden silmäsairauksia poliklinikalla sekä teemme päiväkirurgisia toimenpiteitä. Teemme kaihileikkauksia, silmän lasiais- ja verkkokalvokirurgiaa sekä glaukooma- ja luomikirurgiaa. SiunSotessa on selkeät hoitoprosessit, osaava henkilökunta ja hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Meillä saat kattavan ja selkeän perehdytyksen, toimipaikan palveluesihenkilö ja yli- ja vastuulääkäri ovat apunasi. Lisäksi saat hallinnosta oman yhteyshenkilön tueksesi. Palkkaus on suoriteperusteinen ja kannustava, ja meillä voit työskennellä joko työ- tai toimeksiantosuhteessa. 

Silmäasema 

Silmäaseman toimipaikoissa työskentelyaikasi voit päättää toimipaikan aukioloaikojen puitteissa, samoin vastaanottoaikojesi keston ja lounastaukojesi pituuden. Silmäasemalla voit työskennellä joko itsenäisenä ammatinharjoittajana tai yhtiön kautta ja vastaanoton hintasi päätät itse. Joensuun Prisman yhteydessä sijaitsevassa optisessa myymälässä voit pitää vastaanottoa hetki sitten remontoiduissa tiloissa. Joensuun Silmäsairaalassa vastaanoton lisäksi tehdään yksityisesti kaihi-, linssi- ja laserleikkauksia. Silmäsairaalalta löytyy myös hyvät tutkimusmahdollisuudet, mm. Oct-laite (Heidelberg), näkökenttä, silmänpohjakamera ja topografia. Meillä silmälääkärit, optikot, myyjät, myymäläpäälliköt, ja silmähoitajat tekevät tiiviisti töitä yhdessä ja auttavat asiakasta löytämään parhaat ratkaisut asiakkaan näkemisen tarpeisiin. 

 

Ketä etsimme?    

 • Sinulla voi olla aiempaa kokemusta privaattivastaanottotoiminnasta tai voit olla privaattityötä vasta aloittava lääkäri 

 • Haluat kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi silmätautien alalla  

 • Sinulla on silmätauteihin erikoistumista takana vähintään kaksi vuotta  

 • Sitoudut ammattimaiseen ja laadukkaaseen hoitoon    

 • Asiakaslähtöisyys on sinulle luontaista   

 

Meillä työskentelee lähes 350 silmälääkäriä, ja lääkärit arvostavat meillä erityisesti:  

 • Asiakkaiden ja kollegoiden arvostamaa ja tunnettua brändiä   

 • Työaikojen joustavuutta ja sujuvaa arkea   

 • Hyviä työtiloja ja työvälineitä sekä osaavaa myymälä- ja sairaalahenkilökuntaa   

 • Laajaa kollegaverkostoa    

 • Selkeää ja kannustavaa palkkiomallia    

 • Vastuulääkärin perehdytystä käytännön asioihin ja potilastietojärjestelmään 

 • Halutessasi refraktion opettelua ja/tai kertausta optikon kanssa 

 • Apu yrittäjyyden aloittamiseen, kuten y-tunnuksen hakemiseen, lupa-asioihin sekä valmiit kumppanuudet tilitoimistoon ja eläkevakuutusyhtiöön    

 • Omaa yhteyshenkilöä lääkäripalvelutiimistä, joka auttaa tarvittaessa mm. lupa-asioissa     

 • Kattavaa koulutustarjontaa 

 

Olemme panostaneet silmälääkäreiden arjen sujuvuuteen ja työskentelyolosuhteisiin, ja kehitämme niitä yhdessä silmälääkäreidemme kanssa. Tarjoamme säännöllisesti koulutuksia ja urakehitysmahdollisuuksia.  

Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Annamme myös mielellämme lisää tietoja tehtävästä, ja halutessasi myös laajemmin muista työmahdollisuuksista Silmäasemalla ja olemme apuna sopivan työkokonaisuuden suunnittelussa. 

Rekrytointikoordinaattori Tiia Autio, p. 050 4965593 

Yhteyspäällikkö Maria Mikkonen, p. 040 7638914 

Ylilääkäri Kati Ranta, p. 0401902753 (Silmäasema Julkiset Silmäterveyspalvelut) 

 

Hakuaika alkaa:

Silmäasema

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia. www.silmaasema.fi

Logo

Hei silmälääkäri tai silmätauteihin erikoistuva lääkäri! Tule silmälääkäriksi Joensuuhun?

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!