Hei sinä kannuksesi jo hankkinut tai vasta valmistunut koneistaja - onko tämä sinun seuraava työpaikkasi?

Haemme KONEISTAJAA asiakkaallemme Tampereelle. 

Oletko vailla uusia haasteita vai kenties sitä ensimmäistä oikeaa työpaikkaasi? Oletko sinä ahkera ja oma-aloitteinen? Tämä voi olla juuri sinulle!

Asiakasyrityksemme on jo yli 60 vuotta toiminut, vahvasti nykyajassa kiinni oleva pronssivalimo ja pronssin koneistaja, jonka toiminta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Yritys valmistaa laadukkaita valimotuotteita aina uusimpia tekniikoita hyödyntäen. 

Toiminnan kasvaessa haemme heidän palvelukseen CNC-koneistajaa

Tehtävään valittavalta odotamme joko työn kautta hankittua kokemusta koneistuksesta tai metallialan perustutkintoa, aitoa halua työntekoon sekä motivaatio ja kykyä oppia uutta. Työssä menestymistä helpottaa teknisten piirrustusten lukutaito sekä sorvin ja robotin Fanuc-ohjelmointikokemus. Työssäsi mittaat kappaleita 3D-koordinaattimittakoneella, joten kokemus vastaavien mittauskoneiden käytöstä katsotaan eduksi. 

Tarjolla on hyvä työ ja työnantaja, joka tunnetaan muun muassa alansa rautaisena ammattilaisena sekä mittatilauksena tehdyistä laadukkaista kappaleista. 

Palkkaus sovitaan aiemman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Töitä tehdään kahdessa vuorossa. Työsuhde on aluksi (6kk) verran määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvä tekijä on tarkoitus vakinaistaa asiakasyrityksen listoille.

Paikka täytetään mahdollisimman nopeasti, joten hae tehtävää heti oheisen linkin tai sivujemme www.valtagroup.fi kautta ja jutellaan lisää!

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin kello 9-15 Jussi Virralta, 0400800266 tai jussi.virta@valtagroup.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!