Data Engineer

Me haluttiin kirjoittaa sellainen työpaikkailmoitus, josta välittyy sananhelinän sijaan enemmän meidän päivittäinen arki ja Factorin ydin. Samalla toivomme, että saat tätä lukiessasi vahvan fiiliksen siitä minkälaiseen porukkaan olisit tulossa, kun sinusta tulee factorilainen. Meillä voit tehdä töitä joko Helsingin tai Oulun toimipisteellä tai sitten etänä muualta Suomesta. Loihteen sisaryrityksillä on toimipisteitä useilla paikkakunnilla, joten työpiste ja kahviseura järjestyy useissa Suomen kasvukeskuksissa.

Etsimme joukkoomme kokenutta Data Engineeriä

Meistä factorilaisista yli 90 % tekee konsulttityötä ja heillä on tyypillisesti useampia kokemusvuosia takana. Kokemus vahvistaa asiantuntijuutta ja sitä meillä arvostetaan. Myyjäämme Mikaa lainaten: ”Ei tarvi olla välttämättä sosiaalisin persoona, mutta on hyvä uskaltaa tuoda esiin ajatuksia ja mielipiteitä. Sen kun tekee hyvällä asenteella, auttaa asiakasta tekemään parempia valintoja ja palveluita.”  Meidän tekijöitä on kiitelty asiakkaillakin oma-aloittelisuudesta ja heitä arvostetaan osaajina välillä jopa enemmän kuin omia tekijöitä.

Yrityksenä meidän startup-vuodet ovat jo takanapäin, mutta meillä on pyritty säilyttämään samanlainen yhdessätekemisen meininki. Vuosien varrella meille on kertynyt laaja asiakasverkosto monenlaisilta toimialoilta. Tämä ja yhteistyö muiden Loihde-verkoston yritysten kanssa mahdollistaa monipuoliset projektimahdollisuudet factorilaisille. 

 

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

"Dataprojekteissa konsulttina pärjää parhaiten ennakkoluuloton ja luova persoona, joka osaa rakentaa asioita tarvittaessa myös scratchista. Factorilaiset konsultit ovat pidettyjä asiakkaalla ja heidän mielipiteitään arvostetaan ja kuunnellaan."  - factorilainen senior data engineer


Yleisesti meillä koetaan, että vastuu ja vapaus on Factorilla tasapainossa. Kantava ajatus on, että tekijöiden toiveita halutaan kuunnella tarkkaan, kun projektia valitaan - tekemisestä motivoituneet osaajat ovat kaikkien etu. Parhaassa tapauksessa asiakkuudet rakentuvat ja kasvavat tekijöidemme myötävaikutuksesta.

Teknisen osaamisen lisäksi meillä arvostetaan paljon myös pehmeämpiä taitoja. Me pyritään kaikella tekemisellämme vaikuttamaan ihmisten elämään positiivisesti, olipa kyseessä asiakkaan loppukäyttäjä tai omat työkaverit. Tätä kuvaa meidän missiomme “rethink to happify”. 

Entäpä tekkipuoli?

Asiakasprojekteissamme pääset toteuttamaan vaativaa data-alustakehitystä pilviympäristöissä, rakentamaan rajapintoja ja dataputkia sekä huolehtimaan niiden luotettavasta toiminnasta. Toimit sujuvasti pilviympäristössä (AWS tai Azure). Saat keskeisen rooliin mielenkiintoisissa analytiikkahankkeissa, joissa voit hyödyntää ja kehittää osaamistasi. Pääset työskentelemään modernien teknologioiden parissa osana ammattitaitoista tiimiä. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden sekä kehittäjien ja designereiden kanssa. Toivomme sinulta vankkaa osaamista suurten datamassojen käsittelyssä analytiikan tarpeisiin pilviympäristössä. 

Pähkinänkuoressa:

 • Pilvialusta osaaminen (AWS tai Azure), Infrastructure as a Code, CI/CD putket, storage-palvelut
 • Python, SQL, (Scala)
 • ETL/ELT osaaminen
 • Muut työkalut esim. Spark, AWS Glue, Azure Data Factory, Kafka, Snowflake, Redshift

  Tarjoamme

  • Koulutusseteli
  • Hoitoturvavakuutus
  • Lounas- ja kulttuurietu
  • Yhteiset harrastukset
  • Maksuton sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Puhelinetu
  • Valitsemasi työvälineet
  • Heltin WorkCoach- ja HuoliLinja-palvelut
  • Työsuhdepolkupyörä

  Miksi meillä viihdytään?

  Top 3 syyt factorilaisten mielestä:

  • Ammattimainen ja tiivis yhteisö, jossa saa olla oma itsensä
  • Erityisen reilu palkkamalli joka kohtelee ihmisiä yhdenvertaisesti
  • Mielekkäät ja monipuoliset projektit.

  Päätöksenteko on läpinäkyvää ja avointa - jokaisen factorilaisen ajatuksilla ja ideoilla on meillä merkitystä. Palkkamalli on ollut alusta alkaen yhdenvertainen ja laskutukseen perustuva. Tekijämme kokevat sen reiluna ja se mahdollistaa saman tulotason taustasta riippumatta. Pääset itse vaikuttamaan siihen, minkälaisia projekteja teet, mikä takaa haluamasi ammatillisen kehittymisen. 

  Kuulostaako sinulta? Laita viestiä tai soita Iidalle (+358 44 0350082) tai laita viestiä iida.rimali@loihdefactor.com niin jutellaan lisää.