Senior Developer

Me haluttiin kirjoittaa sellainen työpaikkailmoitus, josta välittyy sananhelinän sijaan enemmän meidän päivittäinen arki ja Factorin ydin. Samalla toivomme, että saat tätä lukiessasi vahvan fiiliksen siitä minkälaiseen porukkaan olisit tulossa, kun sinusta tulee factorilainen. Meillä voit tehdä töitä joko Helsingin tai Oulun toimipisteellä tai sitten etänä muualta Suomesta. Loihteen sisaryrityksillä on toimipisteitä useilla paikkakunnilla, joten työpiste ja kahviseura järjestyy useissa Suomen kasvukeskuksissa.

Loihde Factorille etsitään kokenutta devaajaa

Meistä factorilaisista yli 90 % tekee konsulttityötä ja heillä on tyypillisesti useampia kokemusvuosia takana. Kokemus vahvistaa asiantuntijuutta ja sitä meillä arvostetaan. Myyjäämme Mikaa lainaten: ”Ei tarvi olla välttämättä sosiaalisin persoona, mutta on hyvä uskaltaa tuoda esiin ajatuksia ja mielipiteitä. Sen kun tekee hyvällä asenteella, auttaa asiakasta tekemään parempia valintoja ja palveluita.”  Meidän tekijöitä on kiitelty asiakkaillakin oma-aloittelisuudesta ja heitä arvostetaan osaajina välillä jopa enemmän kuin omia tekijöitä.

Yrityksenä meidän startup-vuodet ovat jo takanapäin, mutta meillä on pyritty säilyttämään samanlainen yhdessätekemisen meininki. Vuosien varrella meille on kertynyt laaja asiakasverkosto monenlaisilta toimialoilta. Tämä ja yhteistyö muiden Loihde-verkoston yritysten kanssa mahdollistaa monipuoliset projektimahdollisuudet factorilaisille. 

Etsimämme henkilö

“Ideaalein kandidaatti konsultiksi olisi kokenut, luotettava ja itsevarma sekä hyvällä (ts. huonolla) huumorintajulla varustettu positiivisen persoonallinen oman erikoistumisalueensa moniosaaja”. -factorilainen seniorikonsultti 

Yleisesti meillä koetaan, että vastuu ja vapaus on Factorilla tasapainossa. Kantava ajatus on, että tekijöiden toiveita halutaan kuunnella tarkkaan, kun projektia valitaan - tekemisestä motivoituneet osaajat ovat kaikkien etu. Parhaassa tapauksessa asiakkuudet rakentuvat ja kasvavat tekijöidemme myötävaikutuksesta.

Teknisen osaamisen lisäksi meillä arvostetaan paljon myös pehmeämpiä taitoja. Me pyritään kaikella tekemisellämme vaikuttamaan ihmisten elämään positiivisesti, olipa kyseessä asiakkaan loppukäyttäjä tai omat työkaverit. Tätä kuvaa meidän missiomme “rethink to happify”. 

Entäpä tekkipuoli?

Voit olla osaamispainotukseltasi tehnyt enemmän joko fronttia tai bäkkäriä tai sitten osaat ihan koko stäkkiä. Teknologiataustastasi löytyy useampia osa-alueita näistä useimmin meillä käytetyistä teknologioista: 

 • Javascript (/ Typescript), CSS, HTML. Mahdollisesti joitakin käyttöliittymäkehityksessä käytettyjä kirjastoja (React, Vue, Angular jne.) 

 • Backendia millä tahansa ohjelmointikielellä (esim. Java, Node.js, Python, Ruby)

 • Web-kehityksessä käytetyt protokollat (mm. HTTP(S), DNS, WebSocket) ja ymmärrystä rajapinnoista (esim. REST, GraphQL)

 • Näiden lisäksi tuntemusta vähintään jostakin yleisesti käytetystä relaatiokannasta (MySQL, PostgreSQL, SQL Server tms.) tai NoSQL kannasta (DynamoDB, MongoDB, Cassandra)

Eduksi

 • AWS ja/tai Azure-osaaminen ja serverless-arkkitehtuuri

 • Ymmärrys tietoturvasta sekä tarpeellisista toimenpiteistä tietoturva-aukkojen estämisessä.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta laajojen ohjelmistoprojektien toteuttamisesta. Onnistuaksesi työssäsi mahdollisimman hyvin, edellyttää se eri teknologioiden kehittymisen seuraamista, sekä uusien teknologioiden tutustumista. Halutessasi pääset ehkä kokeilemaankin niitä jossain tulevaisuuden projektissa Factorilla. 

Tarjoamme

 • Koulutusseteli
 • Hoitoturvavakuutus
 • Valitsemasi työvälineet
 • Maksuton sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Heltin WorkCoach- ja HuoliLinja-palvelut
 • Työsuhdepolkupyörä
 • Puhelinetu
 • Lounas- ja kulttuurietu
 • Yhteiset harrastukset

Miksi meillä viihdytään?

Top 3 syyt factorilaisten mielestä:

 • Ammattimainen ja tiivis yhteisö, jossa saa olla oma itsensä
 • Erityisen reilu palkkamalli joka kohtelee ihmisiä yhdenvertaisesti
 • Mielekkäät ja monipuoliset projektit.

Päätöksenteko on läpinäkyvää ja avointa - jokaisen factorilaisen ajatuksilla ja ideoilla on meillä merkitystä. Palkkamalli on ollut alusta alkaen yhdenvertainen ja tulokseen perustuva. Tekijämme kokevat sen reiluna ja se mahdollistaa saman tulotason taustasta riippumatta. Pääset itse vaikuttamaan siihen, minkälaisia projekteja teet, mikä takaa haluamasi ammatillisen kehittymisen. 

Kuulostaako sinulta? Laita viestiä tai soita Iidalle (+358 44 0350082) tai laita viestiä iida.rimali@loihdefactor.com niin jutellaan lisää.