Henkilöarviointiassistentti

Oletko kiinnostunut työ- ja organisaatiopsykologiasta ja etsit opintojen ohelle osa-aikaista työtä? Motivoiko sinua erilaisten ihmisten kanssa työskentely ja monipuoliset työtehtävät?  

Etsimme nyt joukkoomme HENKILÖARVIOINTIASSISTENTTIA Eezy Personnelin Oulun toimipisteeseen.  

Henkilöarviointiassistenttina työtehtävänäsi on henkilöarviointitilaisuuksien koordinointi ja asiakaspalvelu. Työpäiväsi sisältävät monipuolisia tehtäviä, joissa pääset organisoimaan aikatauluja, ohjeistamaan erilaisia testejä ja vastaamaan hallinnollisista tehtävistä henkilöarviointipäiviin liittyen. Tehtäviisi sisältyvät myös ryhmä- ja simulaatiotilanteiden ohjaaminen sekä havainnointi.  Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi ja saada kosketuspintaa psykologisiin arviointimenetelmiin.  

Olet avainhenkilö onnistuneen palvelukokemuksen luomisessa, jonka myötä odotamme sinulta  

  • Itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä oma-aloitteisuutta   
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkistä otetta ihmisten kohtaamiseen 
  • Yhteistyökykyä ja tiimipelaajan asennetta 
  • Joustavuutta ja valmiutta sopeutua muuttuviin tilanteisiin, sillä työpäiviemme tapahtumat saattavat joskus vaihdella nopeasti 
  • Heittäytymis- ja eläytymiskykyä erilaisia työelämän tilanteita varten 

Toimit osana assistenttitiimiä tiiviissä yhteistyössä konsulttiemme sekä psykologiemme kanssa ja olet tärkeä osa työyhteisöämme, jossa vallitsee rento, avoin ja tasa-arvoinen ilmapiiri. Työyhteisössämme otamme avosylin vastaan toiveet ja kehitysideat, jotta voimme tehdä meillä työskentelystä entistäkin sujuvampaa ja viihtyisämpää. 

Etsimme uudeksi henkilöarviointiassistentiksi toimialasta kiinnostunutta opintojensa alku- tai keskivaiheilla olevaa korkeakouluopiskelijaa, joka on opinnoissaan perehtynyt psykologiaan, sosiaalipsykologiaan, henkilöstöhallintoon tai kasvatustieteisiin. 

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäistä vastuunottoa vaativan osa-aikaisen työn osana palveluhenkistä ja reipasotteista tiimiä. Työ on sovitettavissa joustavasti opintoihin, tuntimäärät vaihtelevat viikoittain työmäärän ja tekijän oman tilanteen mukaan. Pääasiassa työn tekeminen sijoittuu arkipäivin klo 7.30–16.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Assistenttitiimi perehdyttää sinut tehtävään huolellisesti askel kerrallaan.  

 

Kiinnostuitko? Jäikö jokin asia mietityttämään? Jos haluat kuulla lisää henkilöarviointiassistenttina työskentelystä meillä Eezy Personnelilla, tehtävästä kertoo mielellään suorahakukonsulttimme Annukka Heikkinen. Annukan tavoittaa numerosta 040 4126575 tai sähköpostilla annukka.heikkinen@eezy.fi

 

Käsittelemme hakemuksia sekä haastattelemme potentiaaliset hakijat jo hakuvaiheen aikana. Lähetäthän hakemuksesi siis ripeästi, viimeistään 23.10.2022 mennessä!  

 

Tervetuloa meidän tiimiin! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Seinäjoella ja Vaasassa. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. 

www.eezy.fi

 

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!