Henkilöarviointiassistentti

Oletko kiinnostunut työ- ja organisaatiopsykologiasta ja etsit opintojen ohelle osa-aikaista työtä? Motivoiko sinua erilaisten ihmisten kanssa työskentely ja monipuoliset työtehtävät?  

Etsimme nyt joukkoomme HENKILÖARVIOINTIASSISTENTTIA Eezy Personnelin Oulun toimipisteeseen.  

Henkilöarviointiassistenttina työtehtävänäsi on henkilöarviointitilaisuuksien koordinointi ja asiakaspalvelu. Työpäiväsi sisältävät monipuolisia tehtäviä, joissa pääset organisoimaan aikatauluja, ohjeistamaan erilaisia testejä ja vastaamaan hallinnollisista tehtävistä. Tehtäviisi sisältyvät myös ryhmä- ja simulaatiotilanteiden ohjaaminen sekä havainnointi.  Tehtävässä sinulla on  mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi ja saada kosketuspintaa psykologisiin arviointimenetelmiin.  

Olet avainhenkilö onnistuneen palvelukokemuksen luomisessa, jonka myötä odotamme sinulta  

  • Itsenäistä  ja tarkkaa työskentelyotetta sekä oma-aloitteisuutta   

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkistä otetta ihmisten kohtaamiseen 

  • Yhteistyökykyä ja tiimipelaajan asennetta 

  • Joustavuutta ja valmiutta sopeutua muuttuviin tilanteisiin, sillä työpäiviemme tapahtumat saattavat joskus vaihdella nopeasti 

  • Heittäytymis- ja eläytymiskykyä erilaisia työelämän tilanteita varten 

Toimit osana assistenttitiimiä tiiviissä yhteistyössä konsulttiemme sekä psykologiemme kanssa ja olet tärkeä osa työyhteisöämme, jossa vallitsee rento, avoin ja tasa-arvoinen ilmapiiri. Työyhteisössämme otamme avosylin vastaan toiveet ja kehitysideat, jotta voimme tehdä meillä työskentelystä entistäkin sujuvampaa ja viihtyisämpää. 

Etsimme uudeksi henkilöarviointiassistentiksi toimialasta kiinnostunutta opintojensa alku- tai keskivaiheilla olevaa korkeakouluopiskelijaa, joka on opinnoissaan perehtynyt psykologiaan, sosiaalipsykologiaan, henkilöstöhallintoon tai kasvatustieteisiin.  

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäistä vastuunottoa vaativan osa-aikaisen työn osana palveluhenkistä ja reipasotteista tiimiä. Työ on sovitettavissa joustavasti opintoihin, tuntimäärät vaihtelevat viikoittain työmäärän ja tekijän oman tilanteen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Assistenttitiimi perehdyttää sinut tehtävään huolellisesti askel kerrallaan.  

Kiinnostuitko? Jäikö jokin asia mietityttämään? Jos haluat kuulla lisää henkilöarviointiassistenttina työskentelystä, tehtävästä ja omista kokemuksistaan kyseisessä roolissa kertoo mielellään Annukka Heikkinen. Annukan tavoittaa  numerosta 050 3302960 arkipäivisin klo 10 -16.  Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja assistenttitoimintaa koordinoivalta Jenni Kemppaiselta p.  050 3301430.  

Odotamme hakemustasi, muistathan lähettää sen viimeistään 19.9.2021 mennessä  

Tervetuloa meidän tiimiin! 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä, Vaasassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

www.eezy.fi

 

 

Sijainti: Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!