Henkilöarviointiassistentti

Haluaisitko työskennellä opintojen ohessa omaa opiskelualaasi vastaavissa tehtävissä? Oletko kiinnostunut työ- ja organisaatiopsykologiaan ja HR-alaan liittyvästä työstä, jossa saa kohdata ja havainnoida erilaisia ihmisiä sekä saa kosketuspintaa psykologisiin arviointimenetelmiin? Motivoiko sinua mahdollisuus työskennellä valtakunnallisessa, lämminhenkisessä konsulttiyrityksessä, jonka palveluilla on laaja vaikuttavuus satoihin organisaatioihin?

 

Etsimme joukkoomme Eezy Personnelin Helsingin toimipisteeseen

HENKILÖARVIOINTIASSISTENTTEJA

 

Henkilöarviointiassistenttina työpäivääsi sisältyvät henkilöarviointiprosessiin osallistuvien henkilöiden arviointitilaisuuksien koordinointi ja asiakaspalvelu. Vastuullasi ovat aikataulujen organisointi, erilaisten testien ohjeistaminen ja erilaiset hallinnolliset tehtävät. Tehtäviisi sisältyvät myös ryhmätehtävien ja simulaatiotilanteiden ohjaaminen ja havainnointi sekä myös hakija- ja asiakasviestintää. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä innostavan ja osaavan henkilöarviointiassistenttitiimimme sekä sparraavan konsulttiryhmämme kanssa antaen oman, tärkeän panoksesi henkilöarviointiprosessiemme sujuvaan edistämiseen.

 

Myönteisen hakijakokemuksen varmistaminen on Sinulle kunnia-asia ja Sinulle on luontevaa toimia palveluhenkisesti. Olet yhteistyökykyinen ja nautit tiimityöstä. Saat henkilöarviointiprosessin sujumaan jouhevasti ja laadukkaasti hyvän organisointikykysi ja tarkan työskentelyotteesi pohjalta. Meillä saat paljon vastuuta ja luottamusta, joten toivomme rohkeutta tarttua toimeen oma-aloitteisesti ja hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Työyhteisömme on positiivinen ja autamme toisiamme. Odotamme sinulta joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, joita työssä riittää. Suhtaudut kuitenkin rutiiniluontoisempiinkin tehtäviin avoimesti ymmärtäen niiden arvon kokonaisuuden kannalta. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Arvostamme erityisesti ruotsin kielen taitoa. Etsimme tehtävään toimialasta kiinnostuneita, opintojensa alku- tai keskivaiheessa olevia yliopisto-opiskelijoita, jotka ovat opinnoissaan perehtyneet joko pää- tai sivuaineenaan psykologiaan, sosiaalipsykologiaan, henkilöstöhallintoon tai kasvatustieteisiin.

 

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäistä vastuunottoa vaativan osa-aikaisen työn osana palveluhenkistä ja reipasotteista tiimiä. Työ on sovitettavissa joustavasti opintoihin, tuntimäärät vaihtelevat viikoittain työmäärän ja oman tilanteesi mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Meillä on vahvat perehdytyskäytännöt ja perehdytämme Sinut tehtäviisi. Panostamme jatkuvasti palveluprosessiemme ja toimintamme kehittämiseen ja kehitämme henkilöstöämme sisäisin koulutuksin. Nojaamme toiminnassamme vahvasti siihen, että erinomainen henkilöstökokemus tuottaa parhaan asiakaskokemuksen.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Helsingin assistenttitiimin Team Leadilltä, psykologi Lisette Sällströmiltä to 28.7. klo 16-17 tai ti 2.8. klo 14-16,  p. 050 340 9778.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2022 www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Seinäjoella ja Vaasassa. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. 

www.eezy.fi

 

 

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!