Henkilöarviointiassistentti

 

Haluaisitko työskennellä opintojen ohessa omaa opiskelualaasi vastaavissa tehtävissä? Oletko kiinnostunut työ- ja organisaatiopsykologiaan ja HR-alaan liittyvästä työstä, jossa saa kohdata ja havainnoida erilaisia ihmisiä sekä saa kosketuspintaa psykologisiin arviointimenetelmiin? Motivoiko sinua mahdollisuus työskennellä osana henkilöarviointiassistenttien tiimiä valtakunnallisessa, lämminhenkisessä konsulttiyrityksessä, jonka palveluilla on laaja vaikuttavuus satoihin organisaatioihin?

 

Etsimme joukkoomme Eezy Personnelin Tampereen toimipisteeseen

HENKILÖARVIOINTIASSISTENTTEJA

 

Henkilöarviointiassistenttina tehtäviisi sisältyvät simulaatiotilanteiden ohjaaminen ja havainnointi sekä hakija- ja asiakasviestintää.  Työpäivääsi sisältyvät myös henkilöarviointiprosessien koordinointi ja asiakaspalvelu. Vastuullasi ovat aikataulujen organisointi, erilaisten testien ohjeistaminen ja erilaiset hallinnolliset tehtävät.  Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä innostavan ja osaavan henkilöarviointiassistenttitiimimme sekä sparraavan konsulttiryhmämme kanssa antaen oman, tärkeän panoksesi henkilöarviointiprosessiemme sujuvaan edistämiseen.

Myönteisen hakijakokemuksen varmistaminen on Sinulle kunnia-asia ja Sinulle on luontevaa toimia palveluhenkisesti. Olet yhteistyökykyinen ja nautit tiimityöstä. Saat henkilöarviointiprosessin sujumaan jouhevasti ja laadukkaasti hyvän organisointikykysi ja tarkan työskentelyotteesi pohjalta. Meillä saat paljon vastuuta ja luottamusta, joten toivomme rohkeutta tarttua toimeen oma-aloitteisesti ja hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Työyhteisömme on positiivinen ja autamme toisiamme. Odotamme sinulta joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, joita työssä riittää. Suhtaudut kuitenkin rutiiniluontoisempiinkin tehtäviin avoimesti ymmärtäen niiden arvon kokonaisuuden kannalta. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Etsimme tehtävään toimialasta kiinnostuneita, opintojensa alku- tai keskivaiheessa olevia yliopisto-opiskelijoita, jotka ovat opinnoissaan perehtyneet joko pää- tai sivuaineenaan psykologiaan, sosiaalipsykologiaan, henkilöstöhallintoon tai kasvatustieteisiin.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäistä vastuunottoa vaativan osa-aikaisen työn osana palveluhenkistä ja reipasotteista tiimiä. Työ on sovitettavissa joustavasti opintoihin, tuntimäärät vaihtelevat viikoittain työmäärän ja oman tilanteesi mukaan. Työ tapahtuu pääosin Tampereen toimipisteessä, kuitenkin joustavalla etätyömahdollisuudella. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä 2024. Meillä on vahvat perehdytyskäytännöt ja perehdytämme Sinut tehtäviisi. Panostamme jatkuvasti palveluprosessiemme ja toimintamme kehittämiseen ja kehitämme henkilöstöämme sisäisin koulutuksin. Nojaamme toiminnassamme vahvasti siihen, että erinomainen henkilöstökokemus tuottaa parhaan asiakaskokemuksen.

 

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöarviointiassistenteiltamme, s-posti: assistentit.tampere@eezy.fi p: 050 596 8879.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.07.2024 tämän linkin kautta.

 

Haku alkaa ja päättyy

Eezy Personnel Oy

 

Eezy Personnel on osa Eezy-konsernia. Olemme kokenut rekrytoinnin kumppani, ja autamme yhdistämään osaajat ja työnantajat. Kehitämme menestyskertomuksia ja olemme mukana luomassa onnistumisia yksilöille ja yrityksille. Palvelemme asiakkaitamme 12 paikkakunnalla suorahaun, henkilöarvioinnin ja uudelleensijoituksen tiimoilta.

Eezy on työelämän asiantuntijatalo. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien parissa. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain 32 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota vuosittain.

Tavoitteemme on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle. Eezyn liikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezy – eläköön elämä ja työ.

www.personnel.eezy.fi

 

 

Sijainti: Tampere
Logo

Henkilöarviointiassistentti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!