Henkilöarviointiassistentti

Tahtoisitko oman alan töihin opintojen ohelle? Oletko kiinnostunut työ- ja organisaatiopsykologiaan tai HR-alaan liittyvästä työstä, jossa pääsee kohtaamaan ja havainnoimaan erilaisia ihmisiä sekä oppimaan psykologisista arviointimenetelmistä? Motivoiko sinua mahdollisuus työskennellä valtakunnallisessa, lämminhenkisessä konsulttiyrityksessä, jonka palveluilla on laaja vaikuttavuus satoihin organisaatioihin?

Etsimme joukkoomme Eezy Personnelin Helsingin toimistolle

HENKILÖARVIOINTIASSISTENTTEJA

Henkilöarviointiassistenttina työpäivääsi kuuluu henkilöarvioinnissa olevien henkilöiden arviointipäivän koordinoinnista ja asiakaspalvelusta vastaaminen. Pitelet lankoja käsissäsi organisoiden päivän aikataulut, ohjeistat ja pisteität arviointimenetelmät ja hoidat päivän mittaan arviointipäivään kuuluvia rutiinitehtäviä. Osallistut arviointiin havainnoimalla ja raportoimalla hakijoiden toimintaa ryhmätehtävässä ja simulaatiotehtävissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä konsulttiemme kanssa ja edesautat omalla työpanoksellasi ydinliiketoimintaamme henkilöarvioinnissa. Meillä Eezy Personnelilla kaikki työntekijät ovat tittelistä riippumatta tärkeä osa välitöntä ja tasa-arvoista työyhteisöämme.

Palvelullisen ja myönteisen asenteesi, sekä erinomaisten yhteistyövalmiuksiesi avulla teet ehdokkaiden arviointikokemuksesta mukavan ja toimit konsulttien apuna. Saat henkilöarviointipäivän sujumaan jouhevasti ja laadukkaasti hyvän organisointikykysi ja tarkan työskentelyotteesi avulla. Eezy Personnelilla assistenttitiimiin luotetaan ja assistenteille annetaan paljon vastuuta, jonka vuoksi tarvitset kykyä tarttua oma-aloitteisesti toimeen ja hoitamaan tehtäviä itsenäisesti. Toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, joita työssä riittää. Suhtaudut kuitenkin rutiiniluontoisempiinkin tehtäviin avoimesti ymmärtäen niiden arvon kokonaisuuden kannalta. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Psykologian pääaineopinnoista on hyötyä, mutta hyvä pohja on myös esimerkiksi aikuiskasvatuksen, sosiaalipsykologian tai sosiologian pääaineopinnot. Meille ei ole väliä oletko vasta aloittanut opintosi vai opiskellut jo pidempään, kunhan sinulta löytyy rohkeutta sekä halua oppia uutta.

Työvuorot koordinoidaan assistenttitiimin kesken ja työ on sovitettavissa joustavasti opintoihin. Tuntimäärät vaihtelevat viikoittain työmäärän ja tekijän oman tilanteen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Perehdytämme tehtävään henkilöarviointiassistenttiemme ja toimintaa ohjaavan henkilöstökonsultin toimesta.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 25.6.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa vastuuassistentti Heidi Laukkanen 7.6. ja 8.6. klo 15-16 (p. 050 441 2717) tai henkilöarviointiassistenttien Team Leader Lisette Sällström 11.6. klo 14-15 (p. 050 340 9778)  

Haku alkaa ja päättyy

Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä, Vaasassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

www.eezy.fi

 

 

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!