Henkilöstöjohtaja

Henkilöstöjohtaja, SOS-lapsikyläsäätiö

Haemme henkilöstön keskuuteen jalkautuvaa ja toimeen tarttuvaa henkilöstöammattilaista, jonka työskentelytyylistä löytyy sopivalla sekoituksella niin liiketoiminta- kuin ihmislähtöisyyttä.

Pääset luomaan ja kehittämään HR-strategiaa, joka tukee niin liiketoiminnan kuin yleishyödyllisen toiminnan tavoitteita. Työsi keskiössä on laaja muutoksen tuki ja aktiivinen yhteistyö koko organisaation kanssa. Toimit esimiesten päivittäisenä tukena erilaisissa henkilöstöjohtamiseen, henkilöstön kehittämiseen ja työsuhteen elinkaareen liittyvissä HR-asioissa sekä osaat tukea strategian viemisessä täytäntöön. Olet pienen HR-tiimin esihenkilö ja vastaat osaamisen kehittämisestä sekä päivittäisten HR-prosessien toimivuudesta yhdessä tiimin kanssa. Tärkeimmät tavoitteesi korkean henkilöstötyytyväisyyden saavuttamisen ohella on onnistumisten mahdollistavan toimintakulttuurin rakentaminen ja työnantajamielikuvan rakentaminen. Olet säätiön johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Sinulta toivomme

Tunnet koko HR-työn kentän ja toimit luontevasti sekä operatiivisten että strategisten tehtävien parissa. Sinulla on vahvaa näkemystä HR:n roolista liiketoiminnan osana. Olet tottunut tukemaan ja valmentamaan esimiehiä liiketoimintalähtöisellä ja kehittämishaluisella otteella. Olet osallistava, aikaansaava ja aktiivinen toiminnan kehittäjä. Tunnet hyvin Suomen työlainsäädännön, työsopimukset ja palkkahallinnon kysymykset.

Sinulta löytyy uudistamishalua ja valmiutta itsenäiseen vastuunkantoon sekä määrätietoisuutta viedä asioita eteenpäin. Työskentelet joustavasti, pitäen asetetut päämäärät kiikarissa muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä tarvitset myös erinomaisia taitoja vaikuttaa ja vakuuttaa koko organisaation tasolla.

Lisäksi toivomme sinulta ensisijaisesti oikeustieteen tutkintoa tai muuta soveltuvaa akateemista tutkintoa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä kehittyvällä lastensuojelukentällä lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Teet työssäsi tiivistä yhteistyötä SOS-Lapsikylän laajan asiantuntijajoukon kanssa. Tule kehittämään ja vahvistamaan HR-strategiaamme ja sitä kautta tukemaan toimintamme tavoitteita!

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 5.12.2021 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja: Heidi Tuomikorpi, konsultti, Eezy Personnel Oy p. 043-824 3261.

Suomen toimintaan voit tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Haku alkaa ja päättyy

SOS-Lapsikyläsäätiö

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!